Ajax Kaptanı Dusan Tadic, Orucunu Sahada Açtığı İçin Orkun Kökçü ile Dalga mı Geçti?

Hollanda Kupası'nda Feyenoord ile Ajax karşı karşıya geldiği mücadele gerilimli anlara sahne oldu. Feyenoord kaptanı Orkun Kökçü ile Ajax kaptanı Dusan Tadic arasında yaşananlar ise maça damga vurdu. Dusan Tadic'in orucunu sahada açan Orkun Kökçü ile dalga geçtiği iddiası ise çok konuşuldu.

Feyenoord ile oynadıkları kupa yarı final maçında Ajax 2-1 kazanarak finale adını yazdırmayı başardı. Geceye ise orkun Kökçü ile Dusan Tadic'in arasındaki kavga damga vurdu.

Karşılaşmanın 62. dakikasında kavgaya tutuşan Tadic ile Orkun Kökçü, takım arkadaşlarının araya girmesiyle zor sakinleştirildi.

Kavga esnasında Ajax kaptanı Dusan Tadic elini önce ağzına götürdü👇

Sonra da yeri işaret etti👇

Orkun Kökçü maç oynandığı sırada orucunu yedek kulübesinin hemen önünde açmıştı ve Dusan Tadic'in o anlara gönderme yaptığı iddia edildi.

Dusan Tadic ile Orkun Kökçü'nün kavga ettiği anlar👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Kökçü, "Böyle maçlarda gerginlikler olur ama konuyu büyütmemek gerekiyor. Tadic, bana hakaret etmedi. Sadece normal bir tartışma oldu" ifadelerini kullandı.

Tadic'in yaptığı hareket için ise, "Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama duygularım tavan yaptı. El hareketleri yaptı ama bununla tam olarak ne demek istediğini bilmiyorum. Bundan hoşlanmadım." dedi.

Ajax kaptanı Dusan Tadic daha önce depremzedeler için tüm takımların taktığı pazubandını takmamıştı. Orkun Kökçü bir önceki karşılaşmada Tadic'in elini sıkmayarak tepkisini göstermişti.

Ajax Depremzedeler İçin Tasarlanan Kaptanlık Bandını Takmadı

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
06.04.2023

Tadicin geçmişte illa ki bir kuyruk acısı olmuştur topu falan kaçtıysa

Sırp milliyetçisi bir götelek Tadic, kendi ülkesindeki Sırplar tarafından bile itin götüne sokulan bir adam. Şu adamı adam yerine koyan bildiğim tek bir şey var o da Fifa Ultimate Team kartları.

06.04.2023

Gerzeklikten başka birşey değil. Trollük sadece bizim ülkemize ait değilmiş 😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ