Katliam Akşamı Reytingin Zirvesinde Survivor...

Ankara’da 37 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyla ilgili zaman kaybetmeden gelen yayın yasağı haber kanallarının görüntü ve bilgi paylaşmasını engellerken, üç izleyici grubunda da en çok izlenen program Tv8’de yayınlanan ‘Survivor’ oldu.

Saldırı saatinin televizyon kanallarının ana haber bültenine denk gelmesi sonucu, neredeyse tüm kanallar canlı yayınla saldırı yerinden son dakika bilgileri geçerken, hızla gelen yayın yasağının ardından devlet kanalı TRT başta olmak üzere tüm kanallar yayınlarına ara verdi.

TRT, yasaktan hemen sonra akışında yer almayan ‘Diriliş’ adlı diziyi yayına soktu. Türkiye’de yayın yasağı varken, İngilizce yayın yapan TRT World kanalı dünya izleyicilerine son dakika bilgileri anlık aktardı.

Saldırı yerindeki muhabirlerine canlı bağlantı yapan haber kanalları görüntülere yer veremezken, stüdyodaki konuk gazeteciler ve güvenlik uzmanlarıyla gelişmeleri değerlendirdi.

Diğer kanallar haber bültenlerinin akışına göre günün diğer haberlerine devam edip sadece resmi açıklamalara yer verebildi.

Survivor, TOTAL, AB ve ABC 1 gruplarında en çok izlenen program olurken, Fox Tv’de yayınlanan ‘O Hayat Benim’ dizisi TOTAL ve ABC1 gruplarında ikinci sırada yer aldı.

Gülbin Tosun’la Fox Ana Haber AB grubunda Survivor’un ardından ikinci sırada yer aldı.

Diken

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
14.03.2016

Bu içeriğin yorum kısmını kapatın bence . Şayet , söylenecek bir şey kalmamış .

14.03.2016

Çünkü bilmem kimin "açım ben" diye salya sümük olan ağlamaları, evladını,sevdiğini kaybedenlerin ağlamasından, feryadından daha önemli,çünkü adada kimin kime ne entrika kurduğu sana ve tüm sevdiklerinin başına örülen çoraplardan daha önemli, çünkü adadaki dokunulmazlık oyunu, senin tüm değerlerine burada dokunup ırzına geçseler bile daha önemli,çünkü adadaki survivor kim olacak daha önemli, gerçek hayatta artık ölmüşsün ve sadece bir sayı olarak, "ölen sayısı" olarak anılıyorsun,artık survivor değilsin...

14.03.2016

-iyiyiz biz survivor izliyorduk şimdi. siz napıyonuz?- yaa bizde noolsun işte aynı, bildiğin gibi ölüyoz. belki iç savaş çıkacak yakında, he yani değişik bişey yok.- tamam pampa görüşelim bi ara..

TÜM YORUMLARI OKU (41)