Katledilen Hacer Çağla Bayram Harçlığını Almaya Gitmiş: Annesine Son Mesajı Ortaya Çıktı

İzmir’de, kıskançlık yüzünden eski erkek arkadaşı tarafından 30 bıçak darbesiyle öldürülen Hacer Çağla Çetinalp’in, eşiyle ayrı yaşayan babasının evinde öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Hacer Çağla’nın, babasının evine babaannesinin bıraktığı bayram harçlığını almak için gittiği ve annesine attığı son mesajın “merak etme” olduğu ortaya çıktı.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde öldürülen Hacer Çağla Çetinalp’in katledilmesi tüm herkesi yasa boğmuştu.

15 yaşındaki Hacer Çağla, annesiyle boşanan ve ayrı yaşayan polis memuru babası İ.U.Ç.'nin evinde eski erkek arkadaşıyla buluşmuş ve U.E.Y. tarafından 30 bıçak darbesiyle öldürülmüştü.

Çetinalp'in babası İ.U.Ç. ifadesinde, U.E.Y.'nin kendisine kızını çok sevdiğini ve konuşup, barışmak istediğini söylemesi üzerine evde buluşmalarına izin verdiğini söyledi. Baba İ.U.Ç., U.E.Y. ile kızı Çetinalp'in konuşması için evden ayrıldığını geri döndüğünde ise kızının cesediyle karşılaştığını anlattı.

Anne Kadriye Kaya ise, kızının babasının evine giderken babaannesinin kendisi için bıraktığı bayram harçlığını alma bahanesiyle evden ayrıldığı belirtildi.

Hacer Çağla, annesine en son saat 15.45'te merak etmemesi için mesaj attığı daha sonra kızına ulaşamayan Kaya'nın eski eşi İ.U.Ç.'ye haber verdiği kaydedildi.

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

İzmir’de 15 Yaşında 30 Bıçak Darbesiyle Öldürülen Hacer Çağla: Şarkı Söylediği Görüntüler Herkesi Üzdü

Popüler İçerikler

Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
YORUMLAR
17.06.2024

ailesi tarafından hiç sevilmeyen erkekler,, kimsenin hayatına girmeyin gripte yok etmeyin... Önce tedavinizin olun!!

21.06.2024

Bilimsel olarak 18-30 yaş arası kızların ,psikopat ruhlu bad boy tarzı erkekleri çekici bulduğu ve bu yaş aralığındaki kadınların ,toplumda %10-20 civarı bulunan bu tip erkeklerle birlikte olmayı tercih ettikleri ispatlanmış bir gerçek.Etrafınıza dikkat edin efendi,saygılı,kibar erkeklerin çoğunun kız arkadaşı bile olmaz,çünkü kadınlar 20 li yaşlarda bu erkeklerden bişekilde kazığı yedikten sonra ,30 yaş üzerinde bu erkeklerle evlenmek isterler.Çünkü genç kızlık zamanlarında heyecan ve adrenalini bu bad boy erkeklerde bulurlar ve tehlikeli görünen bu erkek grubunun yanında kendilerini güvende hissederler.

17.06.2024

Polissin ve kızını evinde 30 kere bıçaklıyorlar, silahın var, gidip bir tane sıkmıyor musun kafasına gerçekten? Bu çocuğun kızıyla evde buluşmasına izin vermiş, sonra yalnız bırakmış bir de şaka gibi.

17.06.2024

Babasının haberi olduğuna dair bir bilgi yok ki yazıda. Babasından evin anahtarını alıp gizli buluşmuş olma ihtimali daha yüksek.

Pasif Kullanıcı
17.06.2024

İnanılmaz bir ülkede yaşıyoruz. Derdimiz acımız bitmiyor...

TÜM YORUMLARI OKU (36)