Katil Zanlısı Çağatay Aksu Talep Etmiş: Ekşi Sözlük'teki 'Şule Çet' Başlığına Mahkeme Kararıyla Erişim Engeli

Davada tutuklu olarak yargılanan Çağatay Aksu'nun talebiyle alınan mahkeme kararıyla Ekşi Sözlük'teki ilgili başlığa, 'Ankara Batı 2. Sulh Ceza Hakimliği'nin Çağatay Aksu'nun talebi üzerine verdiği 29.05.2019 tarihli kararı uyarınca bu başlıkta yer alan içeriklere erişimin engellenmesine karar verildi' ifadesi eklendi.

Sosyal medyadan ve Ekşi Sözlük'ten çok sayıda kişi duruma tepki gösterdi...

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
30.05.2019

ÇAĞATAY VE BERK ÇÖPLERİ İYİ BAKIN; HAYDİ BURAYI DA KAPATTIRSANIZA ŞEREFSİZ KATİLLER! Sizin dnanız var tırnak aralarında bu kızın! Camda sizin parmak izleriniz, vücudunda sizin zorlama izleriniz var! O kız öldü, yaşama hakkını aldınız şimdi de adalet hakkını almaya çalışıyorsunuz hem de çok manidar bir tarihte! Ama yok, dünyaları da dökseniz o adalet buraya GE LE CEK!!! GELECEK VE YERİNİ BULACAK! ELLERİM TİTRİYOR SİNİRDEN BİR YIL SONRASINI SEÇMİŞ TARİH OLARAK BİR DE! SENİN MASUMİYET KARİNEN YOK ÇAĞATAY, SENİN SUÇUN KANITLANANA KADAR SUÇSUZ OLDUĞUN YOK BERK! TECAVÜZCÜSÜNÜZ, KATİLSİNİZ, RÜŞVETÇİSİNİZ VE HİÇBİRİMİZ BUNLARI UNUTMAYACAĞIZ!!!

30.05.2019

Öyle bir zaman ki gazeteciler içeri alınıyor , tecavüzcüler ,sapıklar , pedofili manyaklar dışarıda geziyor . Üstüne birde adalet arayan insanları susturmayı kendilerinde hak görüyorlar . Vay anam babam vay bunun ülke ile ilgisi yok , insanlık bitmiş :/:/

30.05.2019

on sene önce de bunlar olduğu vakit liberaller solcular bir olmuş "demokrasi geliyor", "türkiye bağırsaklarını temizliyor", "yetmez ama evet" diye güzellemeler diziyorlardı.. en başta onlar kına yaksınlar götlerine..

30.05.2019

Çok yerinde bir tespit yapılmış entrylerin birinde 'Suçlu psikolojisi bu.' Hemde yıldönümünde olacak iş mi? Resmen insanları 'Bakın bende para var, adaleti de ben sağlarım.' diyerek kışkırtıyor. Böyle ülkenin adaletine de, zengin züppesi olup kendini bir halt sanan insanlarına da yazıklar olsun...

TÜM YORUMLARI OKU (24)