Katil Semih'in Annesinin Açıklamasından Ayşe'nin Eleme Sonrası İlk Paylaşımına TV Dünyasında Bugün Yaşananlar

8 Ekim Salı günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

1. Müge Anlı'ya sevgilisi tarafından 2 milyon TL dolandırılan adam damga vurmuştu. Programda Kenan İmirzalıoğlu'na benzetilen adam, goygoydan nasibini aldı!

Detaylar:

Müge Anlı'da Eşi Tarafından Kenan İmirzalıoğlu'na Benzetilen Adam Goygoycuların Diline Düştü

2. Nihal Yalçın, Bahar dizisine Nesrin karakteriyle Seren'in annesi olarak dahil olmuştu. Oldukça sert bir imaja sahip olan Nesrin, geldiği ilk bölümde 'annelik' üzerine söyledikleriyle damga vurdu.

Detaylar:

Bahar'ın Kadrosuna Dahil Olan Nihal Yalçın, Bölüme Seren'le Yaptığı 'Annelik' Konuşmasıyla Damga Vurdu

3. TRT ekranlarında yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin kadrosuna La Casa de Papel'de Marsilya karakterini canlandıran Luka Peros katıldı. Son bölüm büyük beğeni topladı.

Detaylar:

La Casa de Papel'den Oyuncu Transfer Edilen Mehmed: Fetihler Sultanı'nın Son Bölümü Beğeni Topladı!

4. Kızıl Goncalar'daki başarılı oyunculuğuyla göz dolduran Mina Demirtaş, daha önce herhangi bir dizide rol almamıştı. Ancak oynadığı bir filmde Bahar'ın sevilen karakteri Çağla'yı canlandıran Elit Andaç Çam ile rol arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Detaylar:

Kızıl Goncalar'ın Zeynep'i Mina Demirtaş ve Bahar'ın Çağla'sı Elit Andaç Çam Daha Önce Birlikte Rol Almış!

5. 4 Ekim'de İstanbul'un Fatih ilçesinde Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in 19 yaşındaki Semih Çelik tarafından vahşice katledilmesiyle ülkece yasa boğulmuştuk. Olayın etkisi sürerken, katilin annesi Hafize Çelik, ATV Ana Haber Muhabiri Özlem Aktay'a verdiği özel röportajda tepki çeken açıklamalarda bulundu.

Detaylar:

İkbal ve Ayşenur'u Vahşice Katleden Semih Çelik'in Annesi ATV'ye Konuştu: "İkbal Oğlumu Rahat Bırakmadı!"

6. Ünlü oyuncu Demet Evgar, rol aldığı dizilerde çoğunlukla güçlü bir kadın oyuncuya hayat veriyor. Şimdilerde Bahar dizisinde rol alan güzel oyuncunun bundan önceki projesi Alev Alev'di. Son günlerde yaşanan korkunç olayların ardından Evgar'ın dizideki isyan sahnesi gündem oldu.

Detaylar:

Kadın Cinayetlerinin Ardından Demet Evgar'ın Alev Alev'deki İsyan Dolu Sözleri Tekrar Gündem Oldu!

7. Survivor ve MasterChef ile tanınan Yasin Obuz, geçtiğimiz günlerde yaşanan iki kadın cinayetine verdiği tepki ile sosyal medyanın gündeminde.

Detaylar:

Yasin Obuz'un Kadın Cinayetleri Tepkisi Dikkat Çekti: "Her B*k Dizilerde Dönüyor!"

8. Geçtiğimiz Şubat ayında Esra Erol'a katılan bir anne kızının kendini mehdi ilan eden bir kişi tarafından alıkonulduğunu söylemişti. Esra Erol olayın perde arkasını ekranlara getirdi. Adalet yerini buldu, bugünkü yayında sahte mehdinin gözaltına alındığı açıklandı.

Detaylar:

Polislere Saldırdı! Esra Erol'un Ortaya Çıkardığı Sahte Mehdi Gözaltında!

9. NOW TV ekranlarının sevilen dizisi Yabani'nin 2 bölüm sonra final yapacağı iddia edilmişti. Dizinin Alaz'ı Bertan Asllani'den iddialara yanıt geldi!

Detaylar:

AsLaz Fanları Yasa Boğulmuştu: Yabani'nin Alaz'ı Bertan Asllani'den Final İddialarına Göndermeli Yanıt!

10. Halk TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, istismar sonucu vefat eden 2 yaşındaki Sıla bebeğin haberi ile yayına başladı. Sıla bebeğin ölüm haberine Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal olan normal doğum" açıklaması üzerinden isyan etti.

Detaylar:

Ece Üner, Sıla Bebeğin Ölüm Haberine Sağlık Bakanlığı'nın Normal Doğum Açıklaması Üzerinden İsyan Etti

11. Esra Erol'da yayınına katılan mağdur anne, boşandığı eşinin 12 yaşındaki oğluna oje sürüp, makyaj yaptığını ve kadın kıyafetleri giydirerek istismar ettiğini iddia etti. Programda konuşulanlar şok etti.

Detaylar:

Esra Erol'da Çocuk İstismarında Yeni Bir Skandal Daha: "Oğluma Oje Sürüp, Eşarp Taktılar!"

12. Klinik psikolog Esra Ezmeci, Yeni Baştan programının yanı sıra Instagram hesabı üzerinden de takipçilerinin sorunlarına yanıt veriyor. Ezmeci'ye gelen son soru ise insanı dumur eden cinsten oldu.

Detaylar:

Kayınpederinin Bir Erkekle Uygunsuz Mesajlarını Yakalayan Kadın Esra Ezmeci'yi Şoke Etti

13. Dizi ve filmlerde birçok oyuncuyla mükemmel bir sahne çekilmesine yardımcı olan sevimli dostlarımızın ekran önündeki bu becerisinin sırrı ne? Merak edenler için dizilerde hayvanlar nasıl oynatılıyor, buyrun içeriğimize...

Detaylar:

Dizilerde Hayvanları Nasıl Oynatıyorlar?

14. Kanal D'nin fenomen dizisi İnci Taneleri'ne sayılı günler kaldı. 10 Ekim'de ekranlara gelecek dizinin senaristi ve başrolü Yılmaz Erdoğan ise oyunculara sürekli soru sorup sıkıştıranlara net bir cevap verdi.

Detaylar:

Gördüğünüz Yerde Sıkıştırmayın! Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri Oyuncuları Hakkında Çok Net Bir Uyarı Yaptı

15. Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Sönmez karakterine hayat veren Aliye Uzunatağan'ın henüz 18 yaşındayken rol aldığı "Sen Bir Meleksin" filmindeki hallerine resmen hayran kalacaksınız.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nin Sönmez'i Aliye Uzunatağan'ın Gençliğine Hayran Kalacaksınız!

16. Kızıl Goncalar'ın yeni bölümünde Zeynep'i ve kendini unutan Cüneyd Efendi, yeni hayatında Mira ile flörtleşmeye başlayınca seyirciyi çileden çıkardı.

Detaylar:

Kızıl Goncalar'da Cüneyd ve Mira'nın Yakınlaştığını Gören İzleyici Çıldırdı!

17. Dün Müge Anlı'da hastanede yatan eşini yan odadaki refakatçi ile aldatan adam herkesi dumur etmişti. Bugünkü yayında da aldatma meselesi işlendi. Aldatılan kadın eşini hepimizin tanıdığı yakışıklı oyuncuya benzetti. Gülsek mi, ağlasak mı bilemedik! Buyrun yorumlara...

Detaylar:

Müge Anlı'daki Kadın Kendisini Aldatan Eşini Yakışıklı Oyuncuya Benzetti!

18. Exxen'de yayınlanan Konuşanlar, Hasan Can Kaya'nın sunumuyla yeni sezona giriş yaptı. Bu sezonda da kahkahadan kırıp geçireceğinin sinyallerini veren programı izlemeye gelen bir izleyici, aldatılma hikâyesiyle herkesi şoke etti.

Detaylar:

Konuşanlar'a Damga Vurdu: İzleyicinin Şoke Eden Aldatılma Anısı!

19. TikTok'ta v.dijital.sanat adlı bir kullanıcı, Ezel dizisi Mısır'da çekilseydi nasıl olurdu başlıklı bir yapay zeka videosu oluşturdu. Ortaya birbirinden ilginç görseller çıktı.

Detaylar:

Ezel Karakterlerinin Yapay Zekayla Oluşturulmuş Hallerini Mutlaka Görmelisiniz!

20. Ünlü sunucu Zuhal Topal evinin kapılarını geçtiğimiz aylarda Gazete Magazin'e açmıştı. Şimdiyse o görüntüler sosyal medyada epey bi' konuşuldu. Gelin X'te @egombilir adlı kullanıcının paylaşımından sonra gelen tepkilere birlikte bakalım.

Detaylar:

Evde Yok Yok! Zuhal Topal'ın Lüks Evi İzleyenlerin Çenesini Yormaya Yetti

21. Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever'in yer aldığı Dünya Güzellerim Tatilde, bu yazın en iddialı programlarından biriydi. Bülent Ersoy'un makyörüyle yaşadığı kriz sonrası programı terk etmesiyle yayından kalkan program, aylar sonra yeni bölümleriyle yayınlanmaya başladı.

Detaylar:

Aniden Yayından Kalkan Dünya Güzellerim Tatilde Geri Döndü!

22. Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 2. fragmanıyla yine heyecan yarattı. Apo'nun daha Alev'in kırkı çıkmadan Meri'den etkilenmesi ise izleyiciden tepki aldı.

Detaylar:

Apo'nun Alev'in Kırkı Çıkmadan Meri'den Etkilendiği Şerbo Fragmanına Tepkiler

23. MasterChef Türkiye'nin olaylı yarışmacılarından Barış Demir, ChefStory'e konuk oldu. Demir, MasterChef hakkında yaptığı açıklamayla şoke etti.

Detaylar:

MasterChef Barış, Yarışma Hakkında Yaptığı Açıklamayla Şaşırttı

24. TikTok fenomeni set çalışanı Yener Yalçın, setlerin kara kutusu olarak anılan bir sesçi arkadaşından bir anı anlatmasını istedi. Bir dizideki sevişme sahnesiyle alakalı anısını anlatan sesçi, izleyenleri şoke etti.

Detaylar:

Konuşurken Duymuş: Dizi Seti Sesçisi, Sevişme Sahnesi İtirafıyla Şoke Etti

25. Hafta içi her gün atv'de yayınlanan Esra Erol'da da yine dumur eden bir olay yaşandı. Programa başvuran Pınar isimli kadın, saplantılı aşığı Haluk'un peşini bir türlü bırakmadığını "Beni öldürecek" yakarışıyla açıkladı.

Detaylar:

TikTok'ta Çıplak Fotoğraflarını Yayınlamış: Esra Erol'da Saplantılı Aşık Skandalı

26. MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacısı Ayşe Ekiz, geçtiğimiz günlerde yapılan eleme oyununda ne yazık ki en kötü performansı göstererek elendi. MasterChef Ayşe'den elenmesinin ardından veda paylaşımı gecikmedi.

Detaylar:

MasterChef'ten Olaylı Bir Şekilde Elenen Ayşe'den İlk Paylaşım Geldi

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Seküler Cüneyd'in Pek Beğenilmediği Kızıl Goncalar'ın Son Bölümüne Mira'nın Eniştesine Yürümesi Damga Vurdu!
Kızıl Goncalar'ın Mira'sı Esma Yılmaz'ı Nereden Tanıdığımızı Görünce Çok Şaşıracaksınız!
MasterChef'te Ezgi'yle Yaptığı Kural İhlali Tepki Çeken Şirin'den Açıklama Geldi!

Popüler İçerikler

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Semih Çelik Hakkında Yeni Detay
İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik Hakkında İlginç Detay: ‘Kukla’ Kitabından mı Esinlendi?
Gitmek İstiyor: Real Madrid'de Yedek Kulübesine Hapsolan Arda Güler'in Sabrı Taştı