Katil Mustafa Murat Ayhan'ın Azra Gülendam'ın Parçalarını Taşıdığı Görüntüler Ortaya Çıktı

Türkiye, orman yangınlarının yanında Antalya'da kaybolan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun, inşaat mühendisi ve emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından öldürülüp, 5 parçaya ayrılarak ormana gömülmesini konuşuyor. Bölgede tanınmış bir emlakçı olan Mustafa Murat Ayhan, Azra'yı 5 parçaya bölüp taşırken kaydedilen güvenlik kameraları sayesinde yakalanmıştı. Caninin Azra'yı vahşice parçalayıp taşıdığı o anların görüntüleri ortaya çıktı.

Sabah'tan Halit Turan, Erdoğan Öztürk ve Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, Görüntülerde Mustafa Murat Ayhan'ın askılı çantayı önüne asarak ağzında maskeyle soğukkanlı bir şekilde yürüdüğü görüldü.

Bu görüntüler katili ele verdi

Bölgedeki MOBESE ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemesiyle Ayhan'ın Konyaaltı'ndaki evinden defalarca aynı çantayla çıkıp döndüğünü belirleyen polis Ayhan'ı ikinci defa gözaltına almıştı. Ayhan, çapraz sorguda cinayeti itiraf etmek zorunda kaldı.

Defalarca çantayla evden çıkan Ayhan'ın son derece soğuk kanlı olduğu da kayıtlara yansıdı.

5 gündür kayıptı

Üniversite Öğrencisi Azra'dan Günlerdir Haber Alınamıyor

Cep telefonu kayıtlarından katile ulaştılar

Antalya'da Üniversiteli Azra Gülendam Haytaoğlu Tecavüze Uğrayıp Vahşice Öldürülmüş

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
04.08.2021

Bu kadar parçalayacak alet edevat varsa bu ilk değildir. Kayıp kadınlardan da öldürdüğü var mı? Bu adamla görüşen ve evine dönemeyen kadınların yakınları varsa hemen şikayet etsin.. araştırılsın

sorguda ağaç testeresi aldığını söylemiş

04.08.2021

Benim okurken kanımın çekildiği şeyleri bi insan nasıl yapabiliyor aklım almıyor..Nasıl bi canilik nasıl bi piskopatlıktır bu ya?Daha böyle olan kaç kişi aramızda dolanıyor kim bilir..

04.08.2021

parçalamak nedir ya ???!! keserken hiç mi miden bulanmadı hiç mi ben napıyorum demedin hiç mi vicdanın sızlamadı hiç mi ailesini düşünmedin veya yakalanınca ne olacağını .............

TÜM YORUMLARI OKU (20)