Fragman Geldi: Katil Bebek Chucky Dizi Uyarlamasıyla Geri Dönüyor!

1988 yılında çıkan Child’s Play (Çocuk Oyunu) filminden bu yana korku türünün en tanınan karakterlerinden biri haline gelen katil bebek Chucky, dizi uyarlamasıyla geri dönüyor. 

Kayıp Rıhtım'dan Hakan Tunç'un haberine göre, orijinal yapımda Chucky’nin sesi olan Child’s Play yaratıcısı Don Mancini ve Brad Dourif, Orion Pictures etiketiyle sinemalara gelen 2019 versiyonuna hiçbir şekilde dahil olmadı.

Fakat Syfy kanalı için bir dizi hazırlamaya başladılar.

2017 tarihli Cult of Chucky’deki olayların devamı niteliğinde karşımıza çıkacak yapımda Fiona Dourif, Nica karakteri olarak geri dönecek.

Ayrıca serinin hayranlarının iyi şekilde tanıdıkları Alex Vincent ve Christine Elise McCarthy de Andy Barclay ve Kyle rollerini yeniden canlandırıyorlar.

Chucky’nin Comic-Con@Home etkinlikleri için hazırlanan panel ile yakında yayınlanmaya başlayacak olan dizinin resmi fragmanı da paylaşıldı.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
29.07.2021

Saçları fönlü Chucky bu daha az korkutucu. Bu piç yüzünden az uykumuz kaçmadı. Çocukluğumuzun travmalarıydı bir Gulyabani bir Chucky :)) Akineton kuşağı böyle doğdu. Şimdi bakıyorum bir sürü gerizekalıyla aynı evde yaşamakta olan hatta onları mallıklarından öldüren hak verdiğim bebek. Göz var nizam var insan bi bakar bu kadar suratsız amiş kılıklı bebek olur mu. :)

29.07.2021

çaki senin ben taaa.

29.07.2021

AMK çakisi..

TÜM YORUMLARI OKU (5)