Kasımpaşalı Vatandaşlar: 'Türkiye Üzerine Oyun Oynanıyor, Amerikan Doları Dünyanın Her Yerinde 14 TL'

Cumhur İttifakı'nın kalelerinden olan Kasımpaşa'da ekonomi röportajı gerçekleştiren Medyascope ortaya ilginç görüntülerin çıkmasına neden oldu. Kasımpaşalı vatandaşlara dolar ve ekonomi soruldu.

O röportajda bir dayı, 'Dolar başka yerde 3 lira 5 lira 10 lira da bizde niye 14 lira? Dünyanın her tarafında aynı, her yerde 14 lira' dedi.

Başka bir vatandaş ise, 'Yoksul kesim tamamen bitmiş, dolar veya faizin yükselmesi milletin hayatını etkiler diye düşünmüyorum, çünkü yoksul insanda zaten dolar yok' dedi.

İşte o röportaj: 👇

Medyascope'un röportajının tamamını da buradan izleyebilirsiniz: 👇

Popüler İçerikler

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'te Bulunan Villasının Birinci Derece Sit Alanına Kaçak Yapıldığı İddia Edildi
ODTÜ'lüler Geleneği Yine Bozmadı: Mezuniyet Törenindeki Pankartlarla Yaratıcılıklarını Konuşturan Öğrenciler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Teğmenleri Hedef Aldı: ''Birkaç Tane Kendini Bilmez Temizlenecek''
YORUMLAR
15.12.2021

Size beyin alacam. Aböle kıvrımlı 🧠

15.12.2021

Ben yönetimde olsam değil bunların, bunların torunlarının torunlarının bile oy kullanmasını yasaklarım. Eski Türkler'de bir tabir vardır "Mankurtlaştırma" diye. Mankurtlaştırma; bir dış gücün içerideki egemen sınıfla işbirliği yaparak ülkenin eğitim ve kültür politikalarını milletin aleyhine değiştirerek, ulusal kimliğinden uzaklaştırma, kendi toplumuna ve kültürüne yabancılaştırma, bilinçsizleştirme ve sömürüye açık hale getirme, sonra da yardım ediyormuş kanaati yaratarak toplumun zihnini yeniden kurgulayıp sömürgecilerin zihinsel kölesi durumuna getirmek için milleti kendi değerlerine düşman etmeyi anlatan sosyokültürel bir kavramdır.

15.12.2021

Bu insanlar şu anda, din kisvesi altında emperyalist batı tarafından yozlaştırılmış, Türk olduğunu unutmuş, hatta "Ne mutlu Türküm diyene!" sözünden rahatsız olan, yasaklanmasında beis görmeyen; kurumlardaki "Türkiye Cumhuriyeti" ibaresini kaldıranlara - burada bop, fetö, akp farketmiyor hepsinin amacı aynı, "Ulus Devlet" yapısını yok etmek - tekrar tekrar oy veren bu omurgasız yaratıkların ulus için ne kadar tehlikeli oldukları, binlerce yıl önceden bu kavramla belirtilmiştir.

15.12.2021

Beyin terk.. akpnin birinci parti olması şaşırtmadı

TÜM YORUMLARI OKU (20)