Kasım'da Aşkın Tadına Varacak Burçlar Hangileri?

Yaz aşklarının yavaş yavaş geride kaldığı bugünlerde önümüzde ne var? Elbette yılın en romantik anlarının yaşandığı Kasım ayında alevlenecek aşklar! Meşhur 'Kasım'da aşk başkadır' sözünü hatırlatmamıza gerek yok galiba! 

Peki Kasım ayında hangi burçlar için 'aşk başkadır' diyebileceğiz?

Yazın yaşanan eğlence ve macera dolu romantik anların sonu geldi mi?

Birçok kişinin 'evet' dediğini duyar gibiyiz. Fakat yaz aşkını unutamayanlar hatta yaz aşkını bir ileri seviyeye taşıyanlar olduğunun da farkındayız! Peki yaz aşkını geride bırakanları neler bekliyor?

Kendisini romantik bir ilişkiye, yılın en romantik mevsimine saklayanlar için müjdemiz var!

'Kasım'da aşk başkadır' derken yanılmış olamazlar değil mi? Dünyanın en romantik renklere büründüğü bütün insanların aşktan bahsettiği bu dönemde başlayan aşkların romantizminin her daim canlı kalacağına dair büyük bir inanç var.

Astrologlar Kasım ayında aşkı bulması muhtemel üç farklı burcu sıraladı! Bakalım siz de bu grubun içinde misiniz?

Öncelikle Kasım ayında aşkı bulması muhtemel Akrep burcuna müjdeyi verelim! Akrep burçlarının tutkularından söz etmemize gerek yok diye düşünüyoruz. Kasım ayı, bütün Akrep burçları için şans dolu olacak. Aradıkları kişiyi sonunda bulan Akrep burçları hayatlarına aldıkları kişiyle tutkulu bir ilişkiye başlayacak.

Buldukları kişinin 'doğru kişi' olma ihtimali de bir hayli yüksek! Kasım ayı içerisinde başlayacağınız ilişkinin seneye Kasım ayında ise birinci yılını kutlayabilirsiniz! Fakat her zaman olduğu gibi bu ilişkide de temkinli davranmakta fayda var. Siz siz olun yelkenleri hemen suya indirmeyin!

Yay burçlarını ise sadece aşk konusunda değil kariyer ve para konusunda da sürprizler bekliyor!

Yaz boyu eğlencenin dibine vurup hayatı sonuna kadar yaşayan yaylara çok büyük bir müjdemiz var. Yazın yaşadığınız aşk veya aşkları geride bıraktığınıza göre önünüzde sizi mutluluktan havalara uçuracak bir aşk olduğunu söyleyebiliriz! 

Ekim ayının sonlarında veya Kasım ayının başlarında karşınıza çıkması muhtemel kişi, size hayatınızın aşkını yaşatacak. Onu hayatınıza öyle bir dahil edeceksiniz ki artık aşktan korkmayacak, köşe bucak kaçmayacaksınız.

Aşk hayatınızda yaşayacağınız bu gelişmenin yanında ay sonuna doğru iş konusunda verdiğiniz emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Kasım sonunda terfi veya maddi gelir elde edebilirsiniz!

Son müjdemiz ise İkizler burcuna geliyor!

İkizler burçları Kasım ayına girer girmez enerjilerinde bir değişim hissedebilirler. Bütün dertlerini bir yana bırakıp kendilerini yaşamaya adamaya karar verdiklerinde karşılarına onları hayata bağlayacak bir kişi çıkabilir. İkizler, uzun süredir beraberinde getirdiği sorunlarını hayatına giren kişiyle birlikte aşabilir. Hal böyle olunca ilişkinin derinleşmesi ise kaçınılmaz olacak. 

İlişkisi olan İkizler burçları için de ayrı bir müjdemiz var. İkizler, ilişkilerinde daha derin bir bağ kurdukları, sürprizlerle şımartıldıkları bir döneme girecekler. 

Bekleyip görelim.

İlginizi Çekebilir

Son Günlerde Pişmiş Tavuğun Başına Gelmeyeni Bile Yaşayan Dilan Polat'ı Astrolojik Olarak Daha Neler Bekliyor?
Sevgilisini Yatakta Basan Kadının Yorganı Açınca Dışkı ile Karşılaştığı Aldatma Hikayesi Kafanızı Yakacak
Erkekler Sana Neden Hemen Aşık Oluyor?

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
17.10.2023

Balıklara ne aşk ne para ne kariyer var ancak oturup ağlayalım zaten biz yaşamayalım anasını satayim 🥹🥹

17.10.2023

Başaklarda fakli degil 🤷🏼‍♀️

17.10.2023

Yay kadını olarak en yakın zamanda Aminn Kasımda aşk başkadır..

18.10.2023

Şu güzelim akrepleri uğraştırmasanız da vaadlerin yanına bir kaç tüyo da verseniz keşke. Hayır şimdi bütün bir ay o mu, bu mu, şu mu, yoksa hepsi mi diye aranıcaz..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ