Kaşığın Atılmasına Ramak Kalmıştı: MasterChef Türkiye'de Haftanın Son Eleme Adayı Belli Oldu

MasterChef Türkiye'de bu hafta da eleme heyecanı tüm hızıyla sürüyor. 14 Eylül akşamı yayınlanan programda haftanın 7. ve son eleme adayı belli oldu.

MasterChef Türkiye programında bu hafta eleme heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliğindeki yarışmada bu hafta Ayşe, Beril, Akın, Nevzat, Kaan ve Erim potaya girmişti.

14 Eylül akşamı yayınlanan programda yarışmacılar haftanın son ve 7. eleme adayı olmamak için kıyasıya yarıştı. Şefler ilk etapta yarışmacılardan patlıcan musakka yapmalarını istedi.

Şeflerin patlıcan musakka değerlendirmesinin ardından Şirin, Yudum, Hakan, Beyza, Muratcan ve Ezgi'nin tabakları en başarısız yemekler oldu.

Yaratıcılık etabında ise Mehmet, Somer ve Danilo Şef yarışmacılardan hurmayla hünerlerini sergilemelerini istedi. Yapılan değerlendirmenin ardından son ikiye Muratcan ve Hakan kaldı.

Bu arada şefler Beyza'nın tabağının çok iyi olduğunu ve neredeyse kaşık atacaklarını da dile getirdi.

Şefler Muratcan ile Hakan'ın tabaklarının sıkıntılı olduğunu dile getirdi. Danilo Şef haftanın son ve 7. eleme adayının Hakan olduğunu açıkladı.

Bunlar da İlgini Çekebilir

AsLaz Geri Döndü! Merakla Beklenen Yabani Dizisinin Yeni Sezonuna İlk Tepkiler Gecikmedi
Fenomen Gelin Adayı Solmaz Çiros, O Yarışmayla Geri Döndü!
Kızılcık Şerbeti'ndeki Çekim Hatası İzleyicinin Gözünden Kaçmadı

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR

Severek izlediğim yarışmayı bile denk gelirse buradan takip ediyorum. Ülkede ortalık fena karışık olduğu için sevdiğim programları da izleyemiyorum artık. TLC TV’deki emlakçı kardeşler iyilerdir umarım.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ