Kasaba Doktoru 32. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Kasaba Doktoru Son Bölüm Tek Parça Full İzle

TRT1 ekranlarının ARC Film imzası taşıyan dizisi Kasaba Doktoru, dün akşam 32. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı dram ve romantik türdeki dizinin, yeni bölümünde yaşananları kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Kasaba Doktoru son bölüm tek parça full izleme ekranı...

Kasaba Doktoru son bölümde; Yalçın'ın oynadığı oyunla, Hakan tıpkı yıllar önce olduğu gibi yeniden kurula çıkar. Neslihan ve Berk ona inanırken hayal kırıklığına uğrar.

Leyla ve Ömer'in baskısı altında kalan Hakan, elinin kurtulması için riskli ameliyata girmeye ikna olur. Mine ise Hakan'a son derece destek olmaktadır.

Herkesten gizlenen ameliyat yine Uluçınar'da gerçekleştirilir. Bu sırada Leyla ve Ömer evlenmeye karar verir.

Babasının yaşattığı her şeyin sorumluluğu altında kalan Berk, soluklanmak için Nazlı'yı yanında bulur. Her şeyin orta yerinde acile gelen hastaya yapılacak ameliyatın çok riskli ve komplike olduğu anlaşılır.

Uluçınar ekibinin kaderini Hakan'ın kurulu ve Yalçın'ın davası belirleyecektir. Hakan, Leyla, Ömer ve Mine yaşadıkları her şeyi geride bırakıp aile olmaya devam edecektir.

Kasaba Doktoru Son Bölümde Neler Oldu?

Leyla yıllar önce olduğu gibi bir mesaj atarak ortadan kaybolur. Uluçınarlılar Leyla’nın yaşadıklarından dolayı kafasını dinlemeye gittiğini düşünmektedir fakat Ömer’in içi hiç rahat değildir ve Leyla’nın izini sürmeye karar verir. Yalçın ise Hakan’ın peşindedir. Neslihan, yakında görülecek miras davasına odaklanır. Leyla, Kerem’in elinden kurtulmanın yollarını arar fakat başarılı olamaz. Ömer, Kerem’in geçmişiyle ilgili bilgilere ulaştığında şüphesinde haklı olduğunu anlar. Bu sırada Hakan gireceği zorlu ve deneysel ameliyattan önce bir tedavi görmeye başlar. Mine ona destek olmaktadır. İkisi de Yalçın’ın Hakan’ın elinin durumunu öğrendiğinden habersizdir. Gümüşok Grubu’ndan hastanenin şartlarını gözlemlemek için gelen bir müfettiş Hakan’ın zor bir duruma girmesine sebep olur. Hakan, Yalçın ile girdiği ameliyatta elinin durumunu saklayabilecek midir? Ömer, Leyla’yı Kerem’in elinden kurtarabilecek midir?

Detaylar burada:

Kasaba Doktoru 31. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Kasaba Doktoru Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kasaba Doktoru 32. Bölüm İzleme Ekranı

KASABA DOKTORU SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Kasaba Doktoru 30. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Kasaba Doktoru Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler