Kasaba Doktoru 28. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Kasaba Doktoru Son Bölüm Tek Parça Full İzle

TRT'nin heyecan dolu dizisi Kasaba Doktoru dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. ARC Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı yer alıyor. Güney Kore yapımı Dr. Romantic dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru'nda neler yaşandığını kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Kasaba Doktoru son bölüm tek parça full izleme ekranı...

Kasaba Doktoru son bölümde; adaletin yerini bulması ile rahat bir nefes alan Uluçınar ahalisinin yanı sıra, Hakan'ın kimsenin bilmediği sorunlarla mücadelesi sürmektedir.

Neslihan ise başında bin tane belayla baş etmeye çalışmaktadır. Bunların biri miras davası, diğeri ise hapse girmek üzere olan Yalçın'dır.

Vurularak hapse düşen babasını gören Berk ise bu durumdan vicdan azabı çekmektedir. Yalçın'ın nezarethanedeyken yaptığı beklenmedik hata her şeyi zora sokacaktır.

Hastasıyla olmaması şekilde duygusal bir bağ kuran Leyla, ameliyatta Hakan'ın kendisini uyarmasına rağmen hata yapar. Durumu ise Nazlı kurtarır.

Ömer'in bu durumda yaptığı hamle Leyla ile arasının açılmasına sebep olur. Bu sırada Zeynep'i evlatlık almalarında bir sorun çıkmayacağını düşünen Hakan ve Mine oda hazırlıklarına başlamıştır.

Kasaba Doktoru Son Bölümde Neler Oldu?

Şeref’in ölümü başta Hakan olmak üzere herkesi derinden sarsar. Yalçın’a karşı öfkeli olan Hakan sadece babasının ölümünden değil, elinin durumundan da Yalçın’ı sorumlu tutar. Nazlı, ameliyatta bir ihmal yapıldığını iddia eder ve Leyla’yı suçlar. Leyla suçluluk duygusuyla girdiği bir ameliyatta hata yapar. Ömer’in müdahalesiyle hasta kurtulur ama Leyla kendini kötü hissetmektedir. Leyla, Ömer’in desteği ile Nazlı’nın karşısına çıkar ve kendini savunur. Durumu öğrenen Hakan asistanlarına tepki gösterir fakat içine kurt düşer. Zeynep’in evlat edinme süreci için sosyal hizmetlerden gelen görevli bu ana şahit olunca Mine ne yapacağını şaşırır. Hakan durumu kurtarır fakat yapacağı başka bir hata tüm süreci sıkıntıya sokacaktır. Leyla ile Ömer’in arası düzelirken zaten babasından yana dertli olan Berk, Nazlı’dan beklediği desteği göremeyince araları açılır. Hakan adaleti sağlamak için bir plan yapar, üstelik bu sefer gizli bir ortağı vardır. Hakan’ın planı Yalçın’ı köşeye sıkıştırır fakat Yalçın’ın sınırı yoktur. Hakan adaleti sağlayabilecek ve ailesini Yalçın’dan koruyabilecek midir?

Detaylar burada:

Kasaba Doktoru 27. Bölüm İzleme Ekranı: Kasaba Doktoru Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kasaba Doktoru 27. Bölüm İzleme Ekranı

KASABA DOKTORU SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Kasaba Doktoru 25. Bölüm İzleme Ekranı: Kasaba Doktoru 25. Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı