Kasaba Doktoru 27. Bölüm İzleme Ekranı: Kasaba Doktoru Son Bölüm Tek Parça Full İzle

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kasaba Doktoru dün akşam 27. bölümüyle ekranlara geldi. Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Ozan Akbaba ve Vildan Atasever'in başrollerinde yer aldığı ARC Film imzalı Kasaba Doktoru, her bölümde işlediği yeni hikayelerle seyircisinin ilgisini çekiyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Kasaba Doktoru son bölüm tek parça full izleme ekranı...

Kasaba Doktoru son bölümde; Şeref'in ölümü herkesin derinden etkilenmesine sebep olur. Babasının ölümü ile büyük bir yıkıma uğrayan Hakan'ın, Yalçın'a olan öfkesi tam anlamıyla körüklenmektedir.

Leyla'nın ameliyatta bir ihmal yaptığını iddia eden Nazlı onu suçlamaya devam ederken; Leyla bu durumun suçluluk duygusuyla bir hata daha yapar.

Ömer elinden geleni yaparak hastayı kurtarsa da Leyla resmen çöker. Ömer'den destek alan Leyla kendini savunmak için Nazlı'nın karşısına çıkar. Hakan yaşananları öğrenin asistanlarına tepki gösterir.

Zeynep'in evlat edinme sürecinde kontrol için gelen sosyal hizmet görevlisi bu yaşananlara şahit olunca Mine ne yapacağını bilemez. Hakan durumu kurtarsa da yeni hatalar peşlerini bırakmaz.

Kasaba Doktoru Son Bölümde Neler Oldu?

Hakan ve Yalçın uçurumun dibinde, Şeref ise ameliyathanededir ve durumu kötüye gitmektedir. Başta Mine olmak üzere herkes gergin ve çaresiz bir şekilde Hakan’ı beklemektedir. Hakan, zorlukla arabasını Uluçınar’ın bahçesine sürer. Yan koltuğunda yine bilinçsiz bir şekilde Yalçın oturmaktadır. Ekip Hakan ve Yalçın’a müdahale eder. Yalçın’ın durumu kritiktir, acil ameliyata alınır. Berk babası, Mine sevdiği adam için korku içindedir. Leyla ve Ömer, Yalçın’ı kurtarmaya çalışır fakat Yalçın’ın hayatı tehlikededir. Kendine gelen Hakan ameliyata girer ancak ellerindeki titreme ekibin dikkatinden kaçmaz. Hakan, Yalçın’ı adalete teslim etmek için uyanmasını beklemektedir fakat işler beklediği gibi gitmez. Hakan babasının hayatı tehlikeye girdiği için Yalçın’a karşı öfkelidir. Şeref’in ikinci bir ameliyata girebilmesi için beklenirken, herkes Hakan’ın bu operasyonun altından kalkıp kalkamayacağını düşünmektedir. Hakan, Şeref’i Leyla’ya emanet eder. Leyla bu sorumluluğun altında ezilirken Ömer ona destek olur. Leyla ve Ömer yakınlaşır. Berk, herkesin babasını suçlamasından rahatsızdır. Onun yanında olan tek kişi Nazlı’dır. Berk artık Nazlı’dan hoşlandığına emin olur. Büyük ameliyat günü gelir, Şeref ameliyat olacaktır. Hakan babasını kurtarabilecek midir?

Detaylar burada:

Kasaba Doktoru 25. Bölüm İzleme Ekranı: Kasaba Doktoru 25. Bölüm Tek Parça Full İzle

Kasaba Doktoru 26. Bölüm İzleme Ekranı

KASABA DOKTORU SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Kasaba Doktoru 24. Bölüm İzleme Ekranı: Kasaba Doktoru 24. Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!