Kasaba Doktoru 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Kasaba Doktoru 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Yalçın hastaneyi kendi çıkarları uğruna değiştirmeye çalışmaya devam etmektedir. Hastane aciline gelen vakalar Leyla ve Ömer'in zamanla yarışmasına sebep olurken, Hakan'ın davranışları Mine'yi rahatsız eder. Ömer'in hastanedeki durumu ise her şeyin karışmasına yol açacaktır. Peki Kasaba Doktoru yeni bölümde neler olacak? İşte Kasaba Doktoru 10. bölüm fragmanı...

Yabancı bir yapım olan Dr. Romantic'den uyarlanan Kasaba Doktoru 10. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Her Cuma akşamı 20:00'da TRT1'de izleyicisi ile buluşan dizinin başrollerinde; Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki Kasaba Doktoru 10. bölümde neler olacak? İşte Kasaba Doktoru yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Kasaba Doktoru 10. Bölüm Fragmanı

Kasaba Doktoru Son Bölüm Özeti

Erol'un fenalaşması herkesi zor durumda bırakır. Hastanede işler karışıkken, Hakan'ın acilen kendisine bir ekip kurarak ameliyatı öne çekmek zorundadır. Yalçın ise Hakan'ın işlerine taş koymaya devam etmektedir.

Ömer'in annesinin hastalığı ona zor zamanlar yaşatırken, Yalçın bunu kullanmaktan çekinmeyerek Ömer'i kendi tarafına çekmeye uğraşır. Leyla ise Ömer'in annesi ile ilgili söylediği yalanı öğrenince ikilinin arası açılır.

Yalçın beklemediği bir şekilde kendi planı ile vurulur ve Mine ile Hakan'ın arası düzelir. Ömer'in annesinin ise Uluçınar'a gelmesi, her şeyi değiştirir. Yalçın baskısına uğrayan Ömer, Hakan'a da yakalanınca durumu vahim bir hal alır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Kasaba Doktoru 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kasaba Doktoru Yeni Bölüm Fragmanı

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!