Kas Yapma Olayı Nereye Gidiyor? Bir Gencin Sporda Protein Oranı Yüksek Olduğu İçin Köpek Maması Yediği Görüldü

Spor yapmanın, sağlıklı beslenmenin önemini bilmeyen yoktur. Özellikle kilo vermek ya da vücut yapmak isteyenlerin bu konuda ciddi bir disipline girmedi gerekiyor. Fakat bunun hep pratik hem de ekonomik yollarını bulmaları gerekiyor.

Bir gencin spor salonunda spor yaparken yanında getirdiği köpek mamasını yediği görüldü.

Ucuz ve pratik olduğu için sporcular arasında popüler olduğu öğrenilen köpek mamalarının tercih edilmesi, özellikle bu konuda bilgisi olmayanlara tuhaf geldi.

İşte o görüntüler;

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Şişman Olduğu İçin Göbeğini Yalayamayan Kedinin O Anlarını İzlerken Ekranı Isırmak İsteyeceksiniz

👇

Video ile Kanıtlamaya Çalıştı: Japonya'da Bir Şaman Dalgalara Hükmettiğini İddia Etti

👇

Farklı İnsanlar Gibi: Gelin-Görümce Birlikte Çıktıkları Kilo Verme Yolculuğunda Yaşadıkları Değişimle Şaşırttı

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
15.07.2024

Vücutçular neden geri zekalıdır? İşte bu yüzden :D Protein olsun da isterse at bokundan olsun yeter ki, koşa koşa gider alır yerler. Kasların yüzde 79'u sudur. Yani, protein ihtiyacınızı karşılayabilmek için kuru fasulye, nohut gibi bitkisel proteinleri bol bol tüketin yeterli. Hem enerji, hem mineral, hem de protein ihtiyacınızı karşılar. Durumunuz iyiyse diyetinize et, tavuk, balık ekleyin yeter.

15.07.2024

Yanlış tercih kardeşim kedi maması protein bakımından daha zengin içeriğe sahip. Finansal köle olmuşsa ona diyeceğim bir şey yok. Neyse her konuda olduğu gibi yine bir tane sağlığını hiçe sayan bilgisiz bir arkadaş üzerinden bu sporu icra edenleri genelleyerek çok kasın olunca ne olacak bunlar neden böyle falan gibi genellemeler başlamış. Zeka üzerinden bir genelleme yapılacak ise daha yolda yürümeyi bilmeyen bu toplumun genelinde bir zeka problemi var orası ayrı. Herkes bu spora bir hevesle başlayıp iki üç ay yapıp bırakmıyor. Düzeni, disiplini, beslenmesi ile kendine meşgale edinip gerçekten emek harcayan insanlar yeter ki siz beğenin diye de bu sporu icra etmiyor. Yani sizin ampirik fikirleriniz ve beğenileriniz kimsenin umrunda değil. Bırakında insanlar kendini nasıl ifade etmek isteyip hissediyorsa öyle yaşasın. İyice cam önü teyzelerine döndünüz. Kendimizi daha iyi hissetmek sağlıklı ve fit olmak için hayatımıza değer verdiğimiz için spor yapıyoruz.

15.07.2024

Sahip olduğu yetilerinden - karakterinden insanı soyutlayıp her zaman statüye tipe güce vs. göre insanları konumlandıran ekmek kafalılar önce kendi hayatıyla ilgilense problem kalmayacak.

Pasif Kullanıcı
15.07.2024

abi sizin beyniniz nerede acaba evden çıkarken buzdolabınamı bıraktınız anlamadım miğde desen migdesiz diyemem cahillik desem cahillik değil neysiniz benim aklım yetmiyor sizlere

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ