"Kartlarım F.Bahçe Şampiyon Diyor" Demişti: Sosyal Medyadan Küfür Eden Astrolog Meral Güven Gözaltına Alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası gelen tepkilere ağır küfürlerle karşılık veren Astrolog Meral Güven hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan soruşturma başlatmıştı. 

Hakkında soruşturma başlatılan astrolog Meral Güven gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan astrolog Meral Güven’in tehdit, hakaret, yaralama ve uyuşturucu dahil toplam 6 sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı.

'Fenerbahçe mucize bir şekilde şampiyon olacak' sözlerinin ardından gündeme gelen Astrolog Meral Güven hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturma sonrasında astrolİstanbul Emniyet Müdürlüğü, Astrolog Meral Güven'in 'Halkı Kin ve düşmanlığa Tahrik ve Aşağılama' suçlamasıyla gözaltına alındığını açıkladı. og Meral Güven gözaltına alındı.

Astrolog Meral Güven'in gözaltı görüntüleri...

Yapılan açıklamada, "X isimli sosyal paylaşım sitesi içerisinde “@Darkwebhaber" isimli kullanıcı hesabından yapılan 'Astrolog Meral Güven, canlı yayında ağza alınmayacak küfürler yağdırdı' başlıklı video paylaşımda, 'nası yürüdünüz Allah adamın a... kan çıkartır. Ecdadınızı s... Allah sizin alayınızın a.. koyucak...' şeklinde söylemlerde bulunan; Meral Güven isimli şahsın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talimatlarına istinaden TCK-216 (Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama) suçu kapsamında tespit edilen adresinde yakalanarak adli işlemlere başlanmıştır" denildi.

Güven'in; 2 adet Tehdit-Hakaret, 1 adet Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma, 1 adet Kasten Yaralama, 1 adet Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak Kabul Etmek veya Bulundurma 1 adet Taksirle Yaralama suçlarından kaydının olduğu öğrenildi.

Canlı Video Kaydında Küfürler Yağdırmıştı: Astrolog Meral Güven Hakkında Soruşturma
Galatasaray'ın Şampiyonluğu Sonrası Astrolog Meral Güven'den İlk Açıklama!
Canlı Video Kaydında Küfürler Yağdırmıştı: Astrolog Meral Güven Hakkında Soruşturma
Fenerbahçeliler'e Küfür Eden Astrolog Meral Güven'den Olayın Bilinmeyenlerine Dair Açıklama Geldi

Popüler İçerikler

TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!
Elektriğe Yüzde 38 Zam! 1 Temmuz'dan İtibaren Geçerli Olacak Elektrik Zammı Açıklandı
Müge Anlı, Programından Hoşlanmadığını Söyleyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya Yanıt Verdi!
YORUMLAR
27.05.2024

Ulan salın gitsin mk. PR yapıyor. Takipçi kasmak için çok bilindik salvolar bunlar.

27.05.2024

Benim anlamadığım birşey bu. bir insan hata yapınca nasıl popüler oluyor? onu ya da öylelerini takip edenler kelimenin gerçek manasıyla gerizekalılar mı?

27.05.2024

Bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor. Ne soracaklar ve ne cevap verecek acaba? En çok merak ettiğim de kartlarına bakarak mı ifade verecek? Ya da gözaltına alınacağını kartlarında gördü mü?

27.05.2024

Noldu lan kartların söylemedi mi polisi yapraaam

TÜM YORUMLARI OKU (20)