Karşınızda Uçan Balıklar! Taylandlı Fotoğrafçının Gözünden Akvaryumların Büyülü Dünyası

48 yaşındaki Taylandlı fotoğrafçı Visarute Angkatavanich, hiç de alışık olmadığımız bir tarzda çektiği 'Kavgacı Siyam Balıkları' ile son günlerde internette adından sıkça söz ettirmeye başladı. Sosyal medyada çokça konuşulan bu fotoğrafları sizler için BoredPanda'dan derledik...

1. Betta cinsine ait olan kavgacı siyam balıkları, siyah beyaz arka fon kullanılarak kristal akvaryumlarda çekiliyor...

2. Güçlü lensler ve aydınlatma sistemi sayesinde ise, gördüğünüz o suda değil de adeta havada duruyormuş gibi olan büyülü efekt oluşturuluyor.

3. 20 yıl reklam fotoğrafçılığı yapan sanatçı, çocukluğunda beslediği süs balıklarından ilham alarak bu projeyi başlattığını söylüyor.

4. Saf zarafet ve güzellik!

5. Kavgacı Siyam Balıklarından iki erkeği aynı akvaryuma koyarsanız ölümüne kavga edeceklerini biliyor muydunuz?

6. Tamamen kusursuz...

7. El ele tutuşan iki sevgili gibi...

8. Flamenko dansçısı

9. Yüzünde baloncuklar olan küçük bir balık!

10.

11. Bunun gerçekten bir fotoğraf olduğuna inanmak o kadar zor ki...

12. Adeta birer sulu boya tablosu gibiler...

13. Gelinlikli balık

14. Muhteşem küçük detaylar...

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
17.08.2018

betaların ülkemizde pek kıymeti bilinmez,çocuklara oyuncak gibi alınır,küçücük kadehlerde hareketsiz yaşamaya mahkum edilirler.tabi o ortamda balığın tüm yüzgeç,kuyruk ihtişamı söner, bir süre sonra da ölür zaten. iyi bakıldığında çok güzellerdir. tek bakmak istenmezse erkeğe dişi veya durgun su alanı da bulunan bir japon akvaryumunda bakılabilir. normalde pirinç tarlaları içindeki suda yaşarlar,oksijen gereksinmelerini geliştirdikleri farklı . yaşadığı ortamdaki hava yetersizse su yüzeyine yaklaşıp dışardan da nefes alabilir. baloncuklarla su yüzeyine yuva yapıp yumurtaları tek tek döküldüğü yerden toplayıp o baloncuklar altına taşırlar. iki şeffaf kapta erkekleri karşı karşıya getirirseniz solungaç,yüzgeç ve kuyrukları olabildiğince açılır. gerçekte yanyana getirirseniz birbirlerine sürekli saldırırlar,biri diğerine rahat vermez.temelde lacivert ve koyu kırmızı renklerinin yanında japonlar bu renk,şekil,cins işini başka bi boyuta taşımışlardır. güzel balıklardır sonuçta.

16.08.2018

Benim de lacivert ve kırmızı renkli siyam balığım var.İnanılmaz bir güzelliğe sahipler,dişileri abartıdan uzak ama erkekleri görsel bir şölen.Tavus kuşunun su altında ki hali gibiler.

16.08.2018

#20 özenle kurutulmuş bir cicek gibi😍

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ