Karşı Cinste Gördüğünüz Anda Uzaklaşmanız Gereken Durumları Anlatırken Hepimizi Aydınlatan 19 Kişi

İkili ilişkilerde her insanın elbet hataları olur ancak bazı insanlar adeta 'yürüyen red flag'... Bu kişiler de kendi deneyimlerinden yola çıkarak ilişkilerde fark ettiğiniz an topuklayıp kaçmanız gereken davranışları anlatmışlar, buyurun! 👇

1. “Diğer insanlar konuşurken sürekli laflarını kesen insanlar genellikle karşılarındaki kişilere saygı duymuyorlar.”

2. “Ne konuşursanız konuşun her defasında haklı çıkmaya çalışıp sizden üstün olmak isteyen kişiler…”

3. “Tekrar yapmak zorunda kalmamak için hiçbir işi düzgün yapmayan insanlar. Eğer sen efor sarf edemiyorsan ben neden edeyim ki?”

4. “İlişkiye çok hızlı başlayan ve hemen işleri ciddiye bindirmek isteyen insanlar genelde bir şeylerden kaçıyor oluyorlar. Bazen aile istekleri, bazen eski sevgili acısı..."

5. “Fikrini asla değiştirmeyen insanlardan uzak durmak gerek.”

6. “Her şeye hemen yanıt vermenizi beklemeleri. Eskiden konuştuğum kişi dakikalar içinde kendisini yanıtlamamı beklerdi, 30 dakika içerisinde hala yazmadıysam ‘Yine gitti işte’ veya ‘Yine kaybettim ilgisini’ tarzı şeyler söylerdi.”

7. “Asla özür dilemeyenler.”

8. “Bir restoran zincirinde çalışırken iş arkadaşlarımızdan birinin sevgilisi mesai boyunca otoparkta onu beklerdi. Çok sık gördüğüm bir olay değil ama bence korkunç bir davranış.”

9. “Cinsel sağlık konusunu yetişkinler gibi konuşamıyorlarsa uzaklaşın. Eğer birlikte oluyorsanız prezervatif ve doğum kontrol konularını da konuşabilmeniz gerek.”

10. "Kocaman insanlar olmamıza rağmen regl olduğumu söylediğimde garip karşılayan ve hatta gülen erkekler olduğuna inanamıyorum."

11. “Çok çabuk sabırlarını kaybeden ve ufacık şeylere bile sinirlenen insanlar… Bir keresinde 2 aydır görüştüğüm adam ailesiyle telefonda konuşurken yakınında duran bir fotoğraf çerçevesini kaldırıp yere fırlatmıştım. Tartışmaları da bir kitapla ilgiliydi.”

12. “Eğer bütün eski sevgililerini kötülüyorsa…”

13. “Bir şey bilmediği halde kör öz güvene sahip kişiler kesinlikle. Kibirli olmak cehalettir, cehalet de aptallığı besler demişler.”

14. “Her zaman haklı çıkmak isteyen insanlardan uzak durmak gerek. Bir mesajda hata yaptığını fark edince konuşmadan silen bir adamla görüşüyordum eskiden. Bence hatalarını kabul edip deva etmek çok daha olgun bir davranış.”

15. “Israrcı olan, ‘hayır’ yanıtını kabul etmeyen kişiler.”

16. “İlişkinin başında gayet istekli olmasına rağmen tavırları değişen, bir dediğini diğerini tutmayan, sadece söz verip hiç hayata geçirmeyen insanlar.”

17. “Sürekli eski sevgilisinden bahsedip kimseyi o kadar sevemeyeceğini söylüyorsa kaçın…”

18. “Eğer eski ilişkilerinden bir çocukları varsa ancak sorumluluk almıyorlarsa ve iyi bir ebeveyn değillerse size de iyi davranmayacaklardır.”

19. “İlişkilerden ve insanlardan sanki bir ödülmüş gibi bahseden kişilerden uzak durun.”

Sizin eklemek istediğiniz bir şey var mı? Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

"Keşke Evlenmeden Önce Bilseydim!" Dedikleri Tüm Gerçekleri İtiraf Ederek Bekarları Aydınlatan 19 Kişi
Sevgilisinin Kendisini Aylardır Aldattığı Kişiyle Tanışarak Hayatının İntikamını Alan Kadının Hikayesi
Konuşacak Konu Kalmadıysa Karşınızdaki İnsana Sorarak Beynini Yakabileceğiniz Birbirinden Enteresan Sorular

Popüler İçerikler

Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
YORUMLAR
19.10.2022

Hayvan sevmeyen insanlardan uzak durun. Ya da daha doğrusu hayvanların sevmediği insanlardan uzak durun.

19.10.2022

Geçen hafta araba motorunda ağlayan yavru kediye yardım etmemi engelleyen kız arkadaşımı 5 dk sonra yolda öylece bıraktım ve gidip kediyi kurtardım sahiplendim..Hayvan sevmemek bir yerde anlaşılır ama yardım etmemek ve edene engel olmak çok başka..

19.10.2022

5. fikrini asla değiştirmeyenlerden uzak durun. Bir fikrim olması, bu konuda yaşanmışlık, gözlem, araştırma ve bilgi sahibi olduğum içindir. Karşı taraf ise bu bilgileri güvenilir olmayan veya farklı kaynaklardan elde etmiştir. Ama bu konuda fikrini oluşturmuştur. Bu internet dünyasında ulaşılan kaynakların doğruluğu tartışılır. Yaşanmışlıklar da öyle. O nedenle birçok kişinin fikri, aldığı bilgi kaynağına göre değişir. Burdan yola çıkarak bu makalenin tüm maddelerine bakarak yola çıkan birisi, bir ilişki yaşayamayacak demektir. Zira çeviri kopyanın kopyası bu yazıda, ispatlanmamış yanlış ilişki tecrübeleri ile bezenmiş travmalardan başka birşey yoktur. Özet olarak sakın bunları ciddiye almayın. Gidin ilişkinizi yaşayın, kendiniz olun, yanlışa yanlış doğruya doğru deyin. Karşı taraf oynuyorsa basın tekmeyi.

21.10.2022

Bir derdi yada kırılıp kızdığı bir şey olduğunda açıkça konuşmak yerine tavır yapıp, trip atan neye kızdığını söylemeyi reddeden ve sizden çözmenizi bekleyen ergen ruhlu tipler. Gerçekten böylesiyle geçen bir yıl standart insan ömründe iki yıla falan tekabül ediyor, uzak durmak lazım

TÜM YORUMLARI OKU (12)