Kars'ta Şehit Olan Astsubay'a Veda

Kağızman'da şehit düşen astsubay Nurettin Öztürk için Ankara Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Şehidi devlet erkanı uğurladı.

Kars'ın Kağızman İlçesi'ne bağlı Karakale Köyü kırsalında operasyon yapan güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk (35) için Kocatepe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. 

Başkentiller, Kars'ta teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başcavuş Nurettin Öztürk'ü son yolculuğuna uğurladı.

Kocatepe Camisi'nde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine binlerce vatandaş katıldı.

Şehit yakınları taziyeye gelenlerden teröre çözüm bulunmasını ve akan kanın bir an önce durdurulmasını istedi. Şehit Öztürk'ün acılı eşini yakınları teskin etmeye çalıştı.

Şehidin cenaze namazını kıldıran din görevlisi, milletin tarihte olduğu gibi bugün de birlik, beraberlik ve kardeşliğiyle terörün üstesinden geleceğini ve Türk bayrağının ebediyete kadar bu toprakların üzerinde dalgalanacağını söyledi.

Törene katılan vatandaşlar cami avlusunda dev Türk bayrağı açarak, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganlarıyla teröre tepki gösterdi.

Şehit jandarma astsubay kıdemli başçavuş Nurettin Öztürk'ün naaşı, toprağa verilmek üzere Cebeci Şehitliği'ne götürüldü.

DHA ve AA

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Et İşleme Tesisinde Büyükbaş Hayvana İşkence: 5 Kişi Gözaltına Alındı