Kars Harakani Devlet Hastanesi Doktorlarının Mesai Saati İçinde Görev Bırakma Eylemi Yaptıkları İddia Edildi

Bir vatandaşın Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde çektiği videoda iddia ettiği 'Yoğun bakım ve acil servis doktorları hariç tüm doktorların görev bırakma eylemi yapıyor, mağduruz' sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Video için 👇

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Teğmenleri Hedef Aldı: ''Birkaç Tane Kendini Bilmez Temizlenecek''
"Türkiye'ye Son Gelişimdi!": İngiliz Turist Dalaman Havalimanı'ndaki Fiyatlar Karşısında Şoke Oldu!
ODTÜ Mezuniyet Törenindeki Pankartlarda Kendini Gören Hande Yener Öğrencilerle Büyük Gurur Duydu!
YORUMLAR

Sağlıkçılara zarar veren herkes için diyorum ki müstahak sizlere..Kurunun yanında maalesef yaş da yanıyor.Kimse madur olmak istemez randevun var hastaneye izinli geliyorsun pat hastanede seni muayene edecek doktor yok çünkü hakkını savunmak için grev yapıyor.Herkes kendince haklı.Ben de bir sağlık çalışanı olarak Güvenlik hakkımı istiyorum.Biriyle tartışınca hastanede saldırıya uğramak istemiyorum,öldürülmek istemiyorum.İstanbulun en kötü ilçesinde devlet hastanesinde çalışıyorum maalesef laftan güzellikten anlayan insan çok nadir.

21.01.2022

mesai saati dışındaki grevler nasıl oluyor xd ? insanlar ölüyor,bıçaklanıyor,kafalarında mermer kırılıyor yeni mezun her iki hekimden biri yurtdışına gitmeye çalışıyor.

21.01.2022

cahillere asalaklara karaktersizlere açılan tek kapı hemde sonuna kadar açılan tek kapı. kapı açılınca da kendilerini bir halt zannedip sağlık çalışanlarını kölesi zannediyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ