Karizmatik Oyuncu İbrahim Çelikkol ve Eşi Mihre Mutlu'nun Gözlerden Kalpler Çıkartan Evliliğine Baktık

Aman nazar değmesin, çok tatlılar!

İbrahim Çelikkol Mihre Mutlu ünlüler dünyasının en mutlu çiftlerinden biri. 2017 yılında sürpriz bir nikahla sessiz sedasız evlenmişlerdi. Şimdi bir de bebekleri oldu. Gelin onların hikayesine yakından bir göz atalım.

İbrahim Çelikkol Türkiye'nin en başarılı ve yakışıklı oyuncularından biri. Aslında kendisi bir basketbolcu. Daha sonra sporu bırakıp profesyonel modellik yapmaya başladı.

Sonra eğitim alarak oyunculuğa soyundu ve İffet, Siyah Beyaz Aşk gibi dizilerde oynayarak yıldızını parlattı. İyi ki de öyle yapmış.

Şimdilerde Doğduğun Ev Kaderindir isimli diziyle yeniden ekranlarda. Sevilen oyuncu Demet Özdemir ile başrolleri paylaşıyorlar.

Eşi Mihre Mutlu ise başarılı bir mimar. Yeditepe Üniversitesi'nden mezun. Kendisi hala yarı zamanlı olarak kurumsal iş yaşamına devam ediyor.

Fahriye Evcen'e benzerliği ile çok konuşulmuştu Mihre Hanım.

Bir anda magazin gündemine bomba gibi düşen çift 2017 yılının Nisan ayında nişanlandılar. İbrahim Çelikkol eşinin memleketi Samsun'a giderek gelenek ve göreneklere uygun bir şekilde onu ailesinden istedi ve yüzüklerini takıverdiler.

O kadar mutlulardı ki çok beklemeden hemen 1 ay sonra da evlendiler.

Rüya gibi bir düğün yapan çiçeği burnunda çift ışıl ışıl parlıyordu. İbrahim Çelikkol, Knidos Deveboynu Feneri'nde çekilen düğün fotoğraflarını 'Bütün medeniyetlerin şahitliğinde evet!' notu ile Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Sırılsıklam aşık olduğunu ve evliliğin kendi hayatında pek çok olumlu etkileri olduğunu itiraf eden ünlü oyuncu, geçtiğimiz sene de bebek müjdesi vermişti.

Bebekleri için bir doğum albümü bile hazırladılar. Ve ortaya böyle harika kareler çıkmıştı. Şu fotoğrafın güzelliğine bakar mısınız?

Sonra büyük gün geldi ve 6 Aralık'ta oğulları Ali'yi kucaklarına aldılar. Maşallah diyelim!

Hoşgeldin Ali bebek!

Ali bebeğin 40'ı çıktı ve tam 77 gün sonra aynı yerden fotoğraf geldi. Ne diyelim Allah analı babalı büyütsün, mutlulukları daim olsun!

Popüler İçerikler

8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.01.2020

''...Rabbim herkesin gönlüne göre versin... Sağlık, mutluluk, huzur, başarı.....''

18.01.2020

Eyvah, onedio haber yaptı.

Aman Allah korusun aasadjkdljdwefjwş

Çok yakışıklıymışşş.

TÜM YORUMLARI OKU (5)