Karısının Paranoyak Olduğunu Düşünen Adam Akıllara Durgunluk Veren Bir Olayla Karşılaştı!

ABD'nin Nevada Eyaleti'nde yaşayan, Brittany ve James Campbell çifti akıllara durgunluk veren bir olayla karşılaştı. James, karısının paranoyak olduğunu düşünüyordu ancak gerçekler daha sonra ortaya çıktı. Detaylar için buyurun...👇

ABD'nin Nevada Eyaleti'nde yaşayan, Brittany ve James Campbell çifti akılalmaz bir olayla karşılaştı.

Brittany garajda kutuların devrildiğini ve içindekilerin her yere döküldüğünü gördü. Çift, hiçbir şeyin eksik olmadığını fark ettiği için bunun bir soygun olmadığını düşündü.

Brittany ve James çocuklarına karışıklıktan sorumlu olup olmadıklarını sordular. Hayır cevabını alınca, evcil hayvanlarından birinin kaosa neden olduğunu düşündüler.

Aile, olayın üstünde durmadı ve hayatlarına kaldıkları yerden devam etti. Bir kaç gün sonra Brittany, evde kimse olmadığını bildiği halde kapının açıldığını duydu.

Evi gezdiğinde kimsenin evde olmadığına ikna oldu. Brittany, olayları James'e anlattığında, James onun paranoyak olduğunu düşündü.

Ancak gece uykudayken kapıların açılıp, kapanmasını James de duymaya başladı. Kontrol ettiğinde kimseyi göremiyordu.

Bu durum her gece yaşanmaya başlamıştı. Köpekleri geceleri anlam veremedikleri bir nedenler havlıyordu. Bir gün James, piyano çalarken izlendiğini hissetti ve camın arkasında bir karartı fark etti ancak kimseyi göremedi.

Tüm olanları geride bırakmak için tatile giden aile, 20 Eylül 2019'da eve döndüklerinde, büyük bir şok yaşadılar. Brittany ve James, James'in bisikletinin dışarıda olduğunu fark etti. Onu orada bırakmadıklarını biliyorlardı.

James arabadan atladı, bir balyoz aldı, sonra ön kapıya gitti. Bu arada Brittany polisi aradı. Evin içinde bir yabancı vardı. Adam kapıyı iterek kapattı. James kapıyı kırdı, adamı yakaladı ve evden çıkardı.

Polis olay yerine geldiğinde, 23 yaşındaki Ezequiel Zayas'ı yakaladı. Ev harap haldeydi. Ebeveyn yatak odasında, yatağın üstünde bıçaklar duruyordu.

Adam ailenin her anını kaydedip, notlar almıştı. Onların ne zaman televizyon izlediğini, çocuk sahibi olmak hakkında konuşmalarının tüm detaylarını biliyordu. Ezequiel, notlarında ailenin uzuvlarını kesmek istediğini de yazmıştı. James ve Brittany, havludaki bıçakların ve tıbbi şişelerin üzerlerinde kullanılacağını anladılar.

Ezequiel'in aylar önce gizlice Campbell'ların evine girdiği ortaya çıktı. Bu süre boyunca banyonun üstündeki boşlukta yaşamıştı. Zaman zaman Campbell'ları gözlemlemek için aşağı inmişti.

Tüm bu deneyim aile için çok travmatikti. Kimsenin bilmediği bir yere taşındılar.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

İnternette Tanıştığı Adam Tarafından Kaçırılan 13 Yaşındaki Çocuğun Acılı Ailesi Twitter'ı Suçladı
Iyy! Çoğunlukla Duşta ve Sonrasında Temizliğini İhmal Ettiğimiz 8 Vücut Bölgesi
Söyledikleri Acı Ama Oldukça Gerçek Şeylerle İçinizi Yakacak 15 Kişi

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
YORUMLAR
27.04.2023

Polisi beklemişler. Ben beklemezdim, kaçar maçar.

Pasif Kullanıcı
27.04.2023

ABD de sıradan bir gün, psikopattan geçilmiyor amk

27.04.2023

öldürseydiniz zaten saklanıyormuş kim bilecek

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ