Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programında yine dumur eden anlar yaşandı. Kendisinde büyü olduğunu zanneden adamın karısı için eve erkek çağırıp onların birlikteliğini izlediği itirafı stüdyoyu buz kestirdi.

Beyaz TV'de hafta içi her gün yayınlanan Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programı konukların itiraflarıyla sık sık gündem olurken bu defa yaşananlar dumur eden cinstendi.

Programa konuk olan Yusuf Bey, karısı ile uzun süredir cinsel ilişki yaşayamadığını ve bu yüzden hocaya gittiğini anlatarak konuya girdi.

Gittiği hocanın "Senin gözünün önünde eşin başka biriyle birlikte olursa büyü geçer" dediğini belirten Yusuf Bey, hocanın dolandırıcı olduğunu fark etmesine rağmen karısını test etmek isteyerek işi ilerletiyor.

Eşine hocanın dediklerini ileten Yusuf Bey, olumlu yanıt alınca internetten bir adamla anlaşıp evlerine çağırdıklarını söyleyince Esra Ezmeci şoke oldu.

"İnternetten birini bulduk ve telefonla çağırdık. O kişi evimize geldi. Yatak odasına girdi. Olay yaşandı."

Yusuf Bey'in sözünü kesen Ezmeci, 'Bu normalleşmiş bir şey değil. Bir kadın bir erkek bunu nasıl kabul eder. Çok şaşırdım ben. Bunlar hayal olabilir mi? Hayal olsun. Ben şoka girdim' diye konuşurken, Yusuf Bey'in anlattıkları herkesi uzunca bir süre şoka soktu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal, Alişan'la Set Anısını Anlattı!
"Torpilli Yan Roller..." Yargı Hakkında Linçlemelik Düşüncelerini Paylaştılar!
Kızılcık Şerbeti Umut ve Metehan, Settar Tanrıöğen'in Diziye Dönüp Dönmeyeceğini Açıkladı!

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
A Milli Takımımız Avusturya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Çeyrek Finale Yükseldi
TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!
YORUMLAR
16.05.2024

Bu RTÜK neden bu iğrenç programı kapatmıyor yada görmüyormu görmezden mi geliyor bu ne iğrençlik ya belki bizim çocuklarımız bunları bilmeden izleyecek bunların hesabını kim verecek sizin gibi iğrenç insanlarla aynı havayı solmak zorunda değiliz biZ ya 😡

Bu da ayrı bir rezil program. Sanki o adamın ne anlatacağını bilmiyor gibi şaşırıyorlar bir de.

17.05.2024

Kardeş inanmış gibi yapmazlarsa bunlara gerçekten inanan geri zekalılara ayıp olmaz mı? Ablamız yolunu bulmuş işini götürüyor, Her gün ayrı senaryo yazıp oynatıyor. Boş işleri seven memleketimin insanı da eğlencesini devam ettiriyor. Alan memnun, satan memnun. Boş ver sesini çıkarma.

İktidarsızlık, gavatlığın sonucu olamaz.

TÜM YORUMLARI OKU (57)