ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'a katılan Mustafa Bey, eşi Fazilet'in akrabası olan bir adamla kaçtığını iddia etti. Mustafa Demir'in anlattıkları ise herkesi şaşırttı.
Esra Erol'a Malatya'dan katılan Mustafa Bey, 28 Mayıs'ta eşi Fazilet'in 3 çocuğunu da bırakıp Orhan isimli akrabasına kaçtığını iddia etti.
Mustafa, annesinin amcasının oğluyla kaçtığı iddia edilen Fazilet'in kaçmadan 2 gün önce boşanma davası açıp daha sonra da vazgeçtiğini söyledi. Fazilet'le çocukları için boşanmak istemediğini de ekledi.
Fazilet'in kaçtıktan sonra "Seni, aileni ve çocukları yakarım" diyerek tehdit ettiğini de anlattı. Canlı yayına bağlanan Fazilet, Orhan Maman'la yaşamadığını, Yıldız Maman isimli bir kadının evinde olduğunu söyledi.
Ardından Mustafa, Orhan'ın daha önce evlerine ayağı kırıldığında hastane için geldiğini, o süreçte kendisiyle ilgilendiğini ve hastaneye Orhan'ın raporunu almaya gittiğini belirtti.
Bir gün rapor almaya gidip eve döndüğünde Fazilet evdeyken yatakta gündüz vakti Orhan'ı yarı çıplak yakaladığını iddia etti.
Tüm bu anlatılanları kabul etmeyen Fazilet, kocası Mustafa'nın Orhan'dan para aldığını söyledi. Bunun yanı sıra "Mustafa bana çattığında sinirden çocukları dövüyorum" diyerek de çocuklarına şiddet uyguladığını itiraf etti.
İzdivaç programları yasaklandı ama şimdi çok daha tehlikeli leş şeyler izliyoruz. Anca beterin beterine bakıp şükür diyip uyuşuyoruz. Ne zaman iyi şeyler izleyip görüp daha ilerisini yapma şevkine ulaşıcaz acaba..
of leş insanlar leş hayatlar midem bulanıyor bu programlardan.
İzdivaç programları yasaklandı ama şimdi çok daha tehlikeli leş şeyler izliyoruz. Anca beterin beterine bakıp şükür diyip uyuşuyoruz. Ne zaman iyi şeyler izleyip görüp daha ilerisini yapma şevkine ulaşıcaz acaba..
Ne güzel memleket lan tutan tuttuğunu dudukluyor🤣 ha bak bunlara sor namısımız için yaşşiyoh derler