Karısı ve Kızı Hakkında Gelen Yoruma Sinirlenen Jess Molho Sözleriyle Tüm Erkeklere İnsanlık Dersi Verdi

Demet Akalın ile birlikte TV8 ekranlarında Gel Konuşalım isimli programın moderatörlüğünü üstlenen oyuncu Jess Molho, sosyal medyadan gelen bir yorum üzerine dayanamadı. İşin içine eşini ve kızını da katan yoruma sinirlenen Molho, ders niteliğinde bir cevap verdi.

Bir dönemlerin en popüler dizisi Sihirli Annem'in hayatımıza kattığı isimlerden biri de Jess Molho olmuştu.

O dönem Yavuz rolüyle tüm genç kızların kalbini kazanmış, dizinin jönü olmuştu hatta. Yıllar içinde de rol aldığı tüm yapımlar keyifle izlenmeye devam etti.

Dizilerden yana şansı pek gülmese de konuk oyuncu olarak çok fazla popüler işte izledik Molho'yu.

Ekranlardan uzak kalmadı yani anlayacağınız.

Dizi ve filmlerden ziyade yarışma programı sunucusu olarak gördük kendisini.

Bu işte oldukça iyi olduğu ve programı avucunun içine alarak yönlendirmesiyle ne denli başarılı olduğu da bir kez daha görülmüş oldu.

Şimdilerde TV8 ekranlarında Demet Akalın ile birlikte Gel Konuşalım programının sunuculuğunu üstleniyor kendisi.

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşan Gel Konuşalım'da, moderatörlerimiz güncel olayları ve magazini yorumluyor bildiğiniz gibi. Jess Molho'nun yorumları ise oldukça dikkat çekiyor bu noktada.

Geçtiğimiz günkü programda özgürlük hakkında konuşan Molho'ya bir izleyicinin sosyal medyadan "Sen karını kızını da böyle dolaştırsana" demesi üzerine güzel bir ders verdi.

Öncelikle söylenenlere sinirlenen ve 'Dayanamıyorum' diyen Jess Molho, 'Artık üstüme gelinmeye başlandı. Şimdi ben şöyle anlatayım, ben sizin bildiğiniz erkeklerden değilim. Yani benim karım veya kızım bana danışarak kıyafet giymiyorlar. He onlarla ilgili bir sıkıntım olursa zaten ben onlara tatlı dille anlatırım. Yine onlar isterse yapar, isterse yapmaz.' şeklinde sözlerini devam ettirdi.

Ardından eşi ve kızı için "Onlar benim malım değil." diyen Jess Molho, kadınlara seslenerek "Yani siz bir erkeğin eşyası değilsiniz." dedi.

'Onlar benim malım değil. Yani bunu özellikle söylemek istiyorum. Çünkü hep yanlış yerden giriyorsunuz. Ve bunu hanımlar yapıyor çok üzülüyorum. Yani siz bir erkeğin eşyası değilsiniz. Ben karımı her sabah onaylayarak evden göndermiyorum. Bana 'bu kıyafetleri onaylıyor musun? Ona göre gideceğim' demiyor. Bizim evde böyle bir durum yok.'

Laflarının kalanını böyle durumların önüne geçilmesini rica ederek getirdi.

'Sizin evde böyle bir durum varsa, lütfen bu zihniyeti düzeltmek için çabalayın.'

Jess Molho'nun bu sözleri sosyal medyada herkesin takdirini topladı.

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Canlı Yayında İnsanların Yoksul Olmasının Sebebini Sokak Köpeklerine Bağlayan HaberTürk Temsilcisi Sinir Bozdu
Arzu Sabancı Tüm Asilliğiyle Sosyal Medya Hesabından Taşı Gediğine Koyarak Kime Gönderme Yaptı?
Estetik İddialarını Reddeden Büşra Pekin'in Son Hali Takipçilerine Anlık Bir Şok Yaşattı

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
04.01.2024

Üslubuyla beraber o kadar net ifade etmiş ki. Tek yanlış kelimesi yok. Keşke bu zihniyet varlığıyla birlikte aramızdan sıyrılsa.

04.01.2024

Bir kadın dekolte ya da mini giyiyorsa ve sen de bundan rahatsız oluyorsan, o kadınla sevgili olmaz ve evlenmezsin. Herkes kendine göre biri ile olsu. Ha yolda ya da sosyal medyada görürsen de nefsine hakim oluver. İnsanlar ve hayvanları bir birinden ayıran en temel özellik, güdülerini dizginleyebilme özelliği.

Kıyafetine karisilmasini isteyen zihniyetten bahsediyor. Kadınlara söylüyor bu lafları, ne acı. Onlar benim malım değil diyerek de sizler birer malsiniz diyor aslında.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ