Karısı Hamile Kaldıktan Sonra Davranışlarında İlginç Bir Değişiklik Fark Eden Adam Süreci Detaylarıyla Anlattı

Geçtiğimiz günlerde bir adam, ilişkisi hakkında akılalmaz bir durumu anlatarak herkesin ağzını açık bıraktı. Karısının hamile kaldıktan sonra radikal bir şekilde değiştiğini ve bu yüzden de kendisinden boşanmak istediğini dile getirdi.

Detaylar👇

Sizlerin de tahmin edebileceği gibi evlilik ve ikili ilişkiler son derece emek gerektiren şeyler. İlişkinin dinamiğini korumak adına iki taraf da bir şeyler inşa etmek zorunda.

Geçtiğimiz günlerde bir adam, ilişkisi hakkında akılalmaz bir durumu anlatarak herkesin ağzını açık bıraktı.

Karısı doğum yaptıktan sonra hayatının geri kalanını karısıyla geçirmek istemediğini fark eden adam, durumu şu şekilde anlatıyor.

“Her geçen gün, hayatımın geri kalanını artık onunla geçirmek istemediğim daha da kesinleşiyor. Ona karşı dayanılmaz bir kızgınlık hissettim ve bu his giderek karşılıklı bir hal alıyor. Boşanmanın asla kolay olmadığını tahmin ediyorum ama akıl sağlığımı uçurumun kenarına getiren biriyle evli olmaktansa bunun en iyi karar olduğunu düşünüyorum."

“Evimiz her zaman dağınık çünkü işini bitirdiğinde hiçbir şey ortadan kaldırmıyor. Onun kötü davranışları her zaman mazur görülebilir ama o başka hiç kimseye aynı hoşgörüyü göstermez. Sahip olmadığımız parayı hiç düşünmeden harcıyor ev masraflarına çok az katkıda bulunuyor.

Adam, karısının hamileliğinin “davranışlarını daha da kötüleştirdiğini” ve artık evdeki durumunun “çocuklarının geleceği için doğru bir örnek” olduğuna inanmadığını iddia etti.

Ayrıca karısına artık hiçbir şey hissedemediğini ve bunu kendisine söylediğini de vurguluyor.

Şimdi ise adam karısının doğum yapmasından “kısa bir süre sonra” boşanmaya hazırlanıyor ve bunu hemen yapmamasının tek nedeninin “karısının ve bebeğin sağlığı” olduğunu söylüyor.

Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

İlginizi çekebilir:

Avrupa’daki Bir Evin Yer Döşemesinde Bulunan İnsan Çenesinin Türkiye'ye Ait Olduğu Ortaya Çıktı
Estetik Cerrah Tüm Kadınları Uyardı: 'Göğüs Büyüklüğü Sağlık Problemlerine Yol Açabilir'
Türkücü Ceylan'ın Yeni Versiyonunu Paylaştığı Yer Sofrası Fotoğrafına Gelen Birbirinden Komik Yorumlar

Popüler İçerikler

Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
26.04.2024

Bir arkadaşının başına mı geldi abi tavsiye mi lazım ?Ne alaka bu içerik 😅😅 Şaka bir yana en doğrusunu yapmış çocuğun mutsuz bir aile ortamında yetişmesi daha kötü olurdu çocuk olmadan fark etseydi daha iyiydi ama olan olmuş artık…

27.04.2024

lohusa depresyonunda falan olabilir mesela aq, hiç düşündünüz mü bunu aptal, boşalmaktan başka sike yaramayan erk*lar?? keşke köylü analarınız da sizin gibi adam olamamış, bi sike yaramayan oğlanları sıçmasaydı... aptal orospu evladına bak, kadın 3 kiloluk senin asalak evladını aylarca karnında taşımış ve vajinasını parçalayarak dışarı çıkartmış, vücudu mahvolmuş. şimdi 7/24 o velete bakmaya çalışıyor kadın, uykusuz kalıyor. inşallah donuna kadar alır, aq geri zekalısı seni. elin kolun var, evi de sen topla amcık.

29.04.2024

ağzına sağlık tüm düşüncelerime tercüman olmuş yazdıkların 🌺🌺🌺🌺

26.04.2024

Kadınların çoğu anne olduktan sonra kocaya gerek duymuyor.

TÜM YORUMLARI OKU (8)