'Karımın Dedikodusunu Yapıyorlar' Deyip Berberi Bastı: 80 Yaşındaki Adam 2 Kişiyi Öldürdü

Kütahya'da eşinin dedikodusunun yapıldığını iddia ettiği berberi pompalı tüfekle basan 80 yaşındaki Rıfat K., berber Necmi Arslan ve müşterisi İsmail Erden’i vurarak öldürdü. Saldırı sonrası olay yerinden kaçan Rıfat K. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

Olay, Kütahya'nın Yunus Emre Mahallesi'nde bir berber dükkanında meydana geldi. Eşinin dedikodusunun yapıldığı iddiası üzerine dükkana giden Rıdvan K., berber Necmi Arslan ve müşterisi İsmail Erden'le tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Rıfat K. berber Necmi Arslan ve müşterisi İsmail Erden'e yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş açtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler Arslan ve Erden'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Olaydan sonra kaçan Rıdvan K. polis ekipleri tarafından yakalandı. Sağlık kontrolü sonrası emniyete götürülen Rıdvan K., 2 kişiyi eşi hakkında konuştukları için vurduğunu söyledi.

İlginizi çekebilir 👇

Ömer Çelik'ten Ekrem İmamoğlu'na 'Hamas' Eleştirisi! 'Terör Örgütü Olarak Nitelendirilmesi Yanlış'
Boğaz'daki Köprülere Fenerbahçe Opet Bayrağı Asıldı
Şırnak'ta Paraşüt Kazası: Düşüş Anı Saniye Saniye Kameralara Yansıdı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Asgari Ücret 2026 Zam Açıklaması
Hem Devlet Hem de Özel Okullarda Uygulanacak: 14 Yaşından Küçük Öğrencilerin Başörtüsü Takması Yasaklandı
Bir Kadının 60 Yaşındaki İş Arkadaşından Aldığı Mektup Sosyal Medyada Gündem Oldu
YORUMLAR

karısı kaç yaşındaymış da dedikodusunu yapmışlar?

30.04.2024

Yaparlar bu mahallenin yaşlıları bomboş konuşmaya bayılıyor nedense..

01.05.2024

uzunda yaşarlar ne hikmetse

demans hastası ola bilir. hastalığın ilk belirtilerinden. ailesini hırsızlıkla suçlar beni zehirlediniz der. bu liste uzar gider böyle. duymuştum bir kere 80 yaşlarında adam aynı yaştaki karısını öldürmüştü beni aldatiyorsun diye. haberi okurken aklıma ilk hastalık geldi.

TÜM YORUMLARI OKU (15)