'Karıma Bakıyorsun' Diyerek Karısını Muayene Eden Doktoru Döven Öfkeli Koca

Rusya'da yaşanan olayda, muayene sırasında içeri giren öfkeli koca doktoru darp etti. Öfkeli koca 'karısına baktığı gerekçesiyle' doktoru dakikalarca dövdü. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
24.09.2021

Başörtülü.... Şaşırtın ya şaşırtın yani.

24.09.2021

Bir gün antalya da RAMAZAN ayında plajdayız plaj kalabalık ama bizde KIZ arkadaşım ile bi ailenin yanına havlumuzu serdik oturuyoruz işte sürekli bakıyorlar bizde sıcaklığımızdan gülüp hafifçe kafamızı sallıyoruz neyse adam sonra geldi ayıp ya benim karım başörtülü yanımıza oturdunuz falan diye söylendiler pılını pırtını toplayıp gittiler içimden Allah dedim yarabbi büyüksün kulların ne den bu kadar aptal acaba ramazan ayında plajda fink atarken gayri müslim yanına biri oturunca müslüman kesiliyorlar bunlardan bir bok olmaz

Kendisi başkasının karısına kızına ağzı sulanarak bakar ama birisi karısına bakınca (ki bakmamıştır) böyle oluyor

25.09.2021

E kişi ke dinden bilir işi.

24.09.2021

dakikalarca dövdü? 1 tane yumruk attı. ikinci yumruk çekmeceye geldi. şu abartı işini bırakın. hani kör değiliz sonuçta. rus doktor daha önce böyle bişeyle karşılaşmamış ki anlamadı bile ne olduğunu. doktora bak diye getirip sonra da neden baktın diye dövmek. bu nası bi kafa ya. lisede yalandan böyle kavga çıkarırdık. mesela bunlar orjinalinde rus vatandaşı değilse ki bence değil, sınır dışı edin gitsin. bunlarla uğraşılmaz çünkü. getirme doktora o zaman aq git hacıya hocaya götür o da karını tedavi edicem diye yatırıp sksin bi güzel.

TÜM YORUMLARI OKU (16)