Kargo Kuryesi, Teslimat Götürdüğü Kadını Taciz Etti: 'Kapıyı Açtınız, Aklım Gitti...'

Bir kargo çalışanı, evine teslimat götürdüğü kadının iletişim bilgilerini alarak taciz etti. Kuryenin kendisine mesaj yazarak 'Beni hatırladınız mı? Kapıyı açtınız, aklım gitti' gibi ifadeler kullandığını belirten Güneş Ekin Sarıtaş MNG Kargo tarafından kendisine ulaşıldığını ve özür dilendiğini de aktardı. 

Yaşadığı tacizi sosyal medya hesabından duyuran Sarıtaş, “Dün evime teslimat getiren@mngkargo kuryesi bugün bana instagramdan beni hatırladın mı? Kapıyı açtınız aklım gitti gibi mesajlar attı.Ev adresimi dairesine kadar bilen bir insanın attığı bu tip mesajlar oldukça tedirgin edici” İfadelerini kullandı.

Maruz bırakıldığı taciz olayının ardından kuryeye kendisini şikayet edeceğini söylediğini bildiren Sarıtaş, şöyle konuştu 👇

“Kendisini şikayet edeceğimi söylediğimde ise beğendiğini söylemek istediğini ve kötü niyetli olmadığını söyledi. Tarafıma gelen paket üzerinden ismimi alıp instagramdan bulup sonrasında da bu tip mesajlar atmak iyi niyetli bir durum olamaz.”

Kargo tarafından özür dilendi...

Maruz kaldığı tacizi duyumasının ardından MNG Kargo tarafından kendisine ulaşıldığını söyleyen Sarıtaş, firmanın üzüntülerini ve ilgileneceklerini bildirdiğini kaydetti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

“Tarafıma MNG Kargo tarafından ulaşıldı. Konuyla ilgili üzüntülerini ve ilgileneceklerini bildirdiler. Burada tacizciyi savunan insanların aksine kargo şirketi kendi çalışanının hatasını anlayıp özür diliyor.”

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
17.05.2020

ya abartmış diyorlar inanamıyorum. daha ileri gitmeyeceğini hanginiz garanti verebilir? kuryeler, eve yemek getiren elemanlardan kaç kadın tacize uğruyor haberiniz var mı? kadının rahatsız olmasına şaşırıp abartmış diyorsunuz. Biz içerde biri var gibi yapıyoruz. Yıllarca kapımın önünde babamın eski ayakkabısını koyup öyle yalnız yaşadım. yapmayın kardeşim gözünüzü seveyim. bu çağda bu ülkede hala nesini abartıyorsunuz demeyin.

17.05.2020

Bak hıncımı alamadım yazıyorum. Örneklerle yazacağım. Polislik işin olsa polise gitsen akşam sana mesaj atsa, bekçi sokakta çevirdi kimlik sordu sana mesaj atsa, hakim karşısına çıksan akşam 'aklım gitti sana' diye mesaj atsa, taksiye binsen eve gitsen yarın kapında görsen, tesisatcı çağırsan, interneti bağlatsan akşam mesaj atsa bu 'abartmış yhaa'cılar için de bunlar normal mi? hadi burdan anlaşılmadı bunu da belki bilmezsiniz ama hiç iş etiği diye bir şey duymadınız mı? belli bir saatten sonra dışarı çıkması, sokakta yürümesi ölümcül olabilecek, iş yerinde, okulda tacize maruz kalan, ıssız sokakta eli biber gazında hızlı hızlı yürüyen kadınlara da çıkıp abarttınız demek de sizin ayıbınız hiç kusura bakmayacaksınız. her şeyden korkmamız ve savunmaya geçmemiz bizim ayıbımız değil.

17.05.2020

Ya hala neden şu ülkede mağdur yerine suçlu savunuluyor? Adamın elinde adresi, telefon nosu her bilgisi var. Her an her şey yapma ihtimali var. Hâlâ yok kadın kesin reklam yapıyordur, yok adam normal bir şekilde tanışmak istemiş kötü bir şey soylememismis. Ulan bu ülkede ne tacizciler sapıklar gördük peşine düştüğü kızı öldürene kadar uğraşan. Artık şu zihniyetinizi bir değiştirin. SUÇLU HAKSIZDIR.

17.05.2020

Ciddi ciddi adamı savunanlar mı var?? Siz şaka mısınız? Kadınların her gün öldürüldüğü tecavüze uğradığı bu ülkede nasıl böyle rahat duruma bakabiliyorsunuz duruma aklım almıyor. Bir kadın olarak yeri geliyor yoldaki bir adamın bakışından bile tedirgin oluyorum, evimi bilen birisinden böyle bir mesaj alsam gayet de tedirgin olurum. Kadın olmanın ne kadar zor olduğundan haberiniz yok

18.05.2020

Zaten nüfusun ağırlıklı çoğunluğu sapıklığı canla başa son nefesine kadar savunduğu için kadınlar her gün öldürülüp tecavüze uğruyor. O haberlerin bile altına yalandan hadım edeceksin böylesini!!! yazıyorlar ama içten içten bir fırsat çıksa da ben de aynısını yapsam diye bekliyorlar. Burda da aynı şey it iti ısırmıyor kendilerini görüyorlar bunlarda ne olacak sanki

TÜM YORUMLARI OKU (63)