Kardeşler Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu: Müge Anlı’daki Büyükşen Cinayetinde Karar Açıklandı!

Müge Anlı'da işlenen en kapsamlı cinayet dosyalarından olan Büyükşen çiftinin cinayetiyle ilgili mahkeme kararını verdi. Dosyada şüpheli olarak görülen Büşra ve Uğur kardeşlerle birlikte en büyük kardeş Osman anne ve babalarının katillerini aramak için soluğu Müge Anlı'da almıştı. Defalarca açılıp kapanan dosyada son karar verildi. Büyükşen kardeşler açıklamalarda bulunurken şüpheyle bakılan Büşra, Müge Anlı'ya sitem etti.

Necla ve Metin Büyükşen çifti, Konya'da 3 Eylül 2018 tarihinde kar maskeli bir şahıs tarafından evlerinde öldürülmüş halde bulundular.

Büyükşen çiftinin kardeşleri ve çocukları, 12 Nisan 2019 tarihinde Müge Anlı'ya başvurdu. Anlı ise titizlikle dosyayı işlemeye başladı.

Büyükşen çiftinin kızları Büşra, olayın yaşandığı sırada evde olduğunu, maskeli bir kişinin anne ve babasını öldürdüğünü, kendisini ise hırpaladığını söylemişti.

Büşra, Uğur ve Uğur'un eşinin şüpheli gözle bakılıyordu. Bu sırada büyük çocukları Osman ise isyan içindeydi. Faili meçhul olarak askıya alınan olayda Osman Büyükşen'in isyanı sonuç bulmuş, JASAT olayı çözmesi için özel ekip kurmuştu.

Bir süre daha işlenen konu tekrar kapanmıştı. Büyükşen çiftinin ise 'yanlışlıkla' öldürülebileceği şüphesinin üstüne düşülmüştü. Özel ekibin titizlikle yürüttüğü olayda sona yaklaşılırken gözler mahkemeye dönmüştü.

Kardeşler sonunda bir aradaydı. Şimdi ise mahkeme, hem şüphelenilen Büşra ve Uğur'un adını temize çıkarttı hem de katilleri buldu.

Esra Taş ve sevgilisi Abdullah Başdemir ile cinayeti işlediği öne sürülen Ertuğrul Çelik 2'şer kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Karara ilişkin detayları burada bulabilirsiniz👇

Büyükşen Çifti Cinayeti: 3 Kişiye Müebbet, 1 Kişiye Tahliye

Olay anında evde olan ve çelişkili ifadeleri nedeniyle şüphelenilen Büşra Büyükşen ise kararın ardından Müge Anlı ekibi tarafından arandığını ve Anlı'nın teşekkür istediğini belirttiklerini söyledi.

Stüdyodakilerin şüpheyle baktığı Büyükşen çiftinin kızları Büşra ise Müge Anlı'ya tepkiliydi. İddiasına göre Müge Anlı'nın ekibi Büşra'yı arayıp "Müge Anlı'ya teşekkür ettiğine dair bir video çekip paylaş" demiş!

Büşra "4 duvar arasında oturduğu yerden başkalarının topladıkları bilgilerle her şeye hakim olduğunu sanan kişilere teşekkür etmeyeceğim, Müge Anlı'dan bahsediyorum" diyerek sitemde bulundu ve şunları söyledi 👇

Büyükşen, cinayetin aydınlatılmasında emeği geçenlere minnet duyduğunu belirterek, 'Dört duvar arasında oturduğu yerden başkalarının topladığı bilgilerle her şeye hakim olduğunu sanan kişiye teşekkür etmiyorum. Yardımcısı benden Müge Anlı'ya teşekkür etmeme dair bir video, bir röportaj paylaşmamı istedi ama ekran önünde 'böyle olmaz' şeklinde bir algı oluşturdu. Yani 'inanmıyorum' demeye getirdi. Madem inanmıyorsun neden benden teşekkür videosu istiyorsun. O yarattığı algılarla da Allah'a havale ediyorum.' ifadelerini kullandı ve ekledi 'Eve girerken artık alnımız ak, biraz daha başımız dik.'

Bakalım Müge Anlı, Büşra Büyükşen'in iddiaları hakkında bir açıklamada bulunacak mı? Takipteyiz!

Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Müge Anlı'da Çözülmüştü: Konya'da Öldürülen Necla ve Metin Büyükşen Cinayetinde 7 Yeni Gözaltı!
Annesine Talimat Verdi: Büyükşen Çifti Cinayetinin İddianamesinde Ortaya Çıkan İlginç 'Büyü' Detayı
Müge Anlı'yı Hedef Aldı: Yanlışlıkla Öldürülen Büyükşen Çiftinin Davasında Yeni Gelişme

Popüler İçerikler

Devlet Bahçeli’den UEFA’ya Merih Demiral ve Bozkurt İşareti Tepkisi: "Hastalıklı Çevre Rahatsız Oldu"
Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı: Akaryakıt, Sigara ve Alkole Zam Geldi!
A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Macerası Sona Erdi! EURO 2024 Çeyrek Final
YORUMLAR
12.05.2023

Müge anlı tabiki üste çikacak. Televizyon elinin altında. Olan bu kızcağıza olacak zaten. Bidaha kim mikrofon uzatacak ki bu kizcağıza.

14.05.2023

O algıyı sen oluşturdun gerizekalı büşra. Aptal aptal konuştun, çelişkili ifadeler verdin,dün söylediğini ertesi gün inkar ettin, ağzından hiç net bişe çıkmadı, bi söylediğin diğerini tutmadı. Büyük abin bile sana inanmadı. Müge olmasa cinayet çözülmeyecekti, sen onun sayesinde temize çıktın. Teşekkür etmene de gerek yok bence,çok da umrundaydı mügenin

çok haklı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ