Kardeşi de Oyuncu! Belalı Baldız'ın Küçük Timuçin'i Raffaele Cedolin'in Son Hali Şoke Ediyor

Nurgül Yeşilçay ve Berna Laçin'in başrollerini paylaştığı Belalı Baldız bir döneme damga vuran komedi dizisiydi. Arzu Parlak efsanesiyle tanıştığımız dizide bir de Arzu'nun ablasının oğlu Timuçin karakteri vardı. Her yeni bölümde bambaşka bir olaya imza atan Timuçin'i canlandıran Raffaele Cedolin'in son hali görenleri şoke ederken, kardeşinin de oyuncu olduğu ortaya çıktı.

Bir döneme damga vuran komedi dizisi Belalı Baldız'ı muhakkak hatırlarsınız.

Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı Arzu Parlak efsanesiyle tanıştığımız Belalı Baldız yayınlandığı dönem öyle sevilmişti ki dizinin replik ve sahneleri sosyal medyada hala paylaşılıyor.

Genç oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken Belalı Baldız'ın bir diğer unutulmaz karakteri evin küçük oğlu Timuçin'di.

Raffaele Cedolin tarafından canlandırılan Timuçin karakteri hem tatlılığı hem yaramazlıklarıyla o dönem çok sevilirken, Raffaele Cedolin'i Timuçin karakterinden sonra ekranlarda göremedik.

Oyunculuk kariyeri boyunca Dayı, İlk Aşk ve Belalı Baldız adlı projelerde yer alan Cedolini kariyerini bambaşka bir alan üzerine kurarken, yıllar sonra öğrendik ki aslında bir başka çocuk oyuncuyla kardeşmiş.

Sihirli Annem dizisinde Ceren'in biricik aşkı Kerem olarak özlediğimiz Michele Cedolin ve Raffaele Cedolin aslında kardeşler!

Michele Cedolin sosyal medyada aktif olmaya devam ederken, kardeşi Raffaele Cedolin'i de merak ettik ve neler yapıyor diye araştırdık.

Sosyal medyadan uzak bir hayat süren Raffaele Cedolin İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Mekatronik Mühendisi olarak mezun olmuş.

Başarılı bir kariyeri olan Cedolin aynı zamanda evlenmiş ve çocuk sahibi bile olmuş!

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

'O Kadar Oldu mu?' Diyeceğiniz 2005 Yılında Bağımlısı Olduğumuz 12 Efsane Dizi
Akasya Durağı'nın Küçük Can'ı Erimşah Bora'nın Son Halini Görenler İnanamıyor!

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti