Kardeşi Cezaevindeyken Tatilin Keyfini Çıkaran Nihal Candan Eleştiriler Sonrası Bi' Tuhaf Açıklamada Bulundu

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlarından tutuklanan, tahliyesiyle de büyük tepki çeken Nihal Candan bu sefer de deniz sefası paylaşımlarıyla olay oldu. Tatil pozlarının eleştirilmesi üzerine dayamayan Candan'dan 'ne alaka?' dedirten açıklama geldi.

Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler İşte Benim Stilim adlı moda programıyla hayatımıza girmişti. Yarışmadan sonra da fenomenliğe soyunan ikilinin şatafatlı hayatı pek çok kişinin de gözüne batmaya başlamıştı.

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasından bir süre sonra dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanıp cezaevine gönderilmişti.

26 Mart 2024 tarihinde cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın başta 37 kiloya düşüp anoreksiya teşhisi konulması ve sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildiği öğrenilmiş sonrasında gelen açıklamada, kendisinin örgüt içerisindeki konumu ve katıldığı eylem sayısı gibi nedenler yüzünden serbest bırakıldığı ortaya çıkmıştı.

Tahliyesiyle büyük bir tartışma başlatan Nihal Candan'ın eski ışıltılı hayatına dönmesi çok uzun sürmedi. Botokslar, partiler, gezmeler-tozmaların yanında kendini camilere de veren Candan'dan kapanmak istediğini belirten bir de açıklama geldi.

"Kapanmak istiyorum ama ona da bir şey dersiniz diye çekiniyorum açıkçası..." diyen fenomen yine gündem olmayı başardı tabii:

Tahliyesiyle Tartışma Yaratıp Cami Cami Gezen Nihal Candan Bu Sefer de Kapanmak İstediğini Açıkladı

Her hareketiyle ayrı bir olaya imza atan Nihal Candan bu sefer de tatil pozuyla gündeme oturuverdi. Elbisesiyle kendisini denize bıraktığı anlara epey yorum yağdı.

Sayısız kullanıcının "Bu nasıl bir adalet?" diyerek ses çıkardığı paylaşımlara gelen eleştiriler kısa sürede çığ gibi büyüyünce fenomenden sitemli bir açıklama geldi.

Detayları da içeriğimizde vermiştik:

24 Yıl Hapsi İstenirken Tahliye Olan Nihal Candan Tatil Pozlarıyla Gündem Oldu: "Bu Hayatı Sen Yaşıyorsun"

"Kime ne yaptım bilmiyorum ama kanınız soğusun artık yeter. Ecelimle ölmek, ahlaklı yaşayarak Kur'an'da geçen adın cennetlerine gitmek istiyorum" diyen Candan işlemediği suç yüzünden 5 ay "fare deliğinde" kaldığının da altını çizdi.

"Hafif ironi içerir" diyerek not düştüğü açıklamasında kocasının kendisini terk ettiğini yazan Nihal Candan paylaşımlarını da kısa sürede profilinden sildi!

İlginizi Çekebilir

Genç Sevgilisiyle Deniz Keyfi Yapan Mehmet Ali Erbil'in Memeleri Goygoyculardan Nasibini Aldı!
Kontrol İçin Hastaneye Giden Nuri Alço Apar Topar Ameliyata Alındı!
Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin 'Osman'ı Emir Berke Zincidi'nin Son Hali Herkesi Yaşlı Hissettirdi!

Popüler İçerikler

Arabistanlı Lawrence Tarafından Pusuya Düşürülen ve 105 Yıldır Arap Çöllerinde Yatan Osmanlı Treninin Hikayesi
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
15.07.2024

Bi git işine be, sanki durup dururken içeri aldılar?? Dua et de kimbilir ne dalaverelerle salındın? Hala utanmadan konuşuyorsun? Biraz geri dur, konuşma, kendini paylaşıp durma da, kabahatinle otur😡😡😡😡

15.07.2024

Hayır ben bu insanları da anlamıyorum. Halkın haklı tepkisi olacağını biliyorsun. Paylaşma abi hiç bir şey. Git denize mi gidiyorsun tatile mi çıkıyorsun çık da paylaşmayıver. Gizli kal. Hem sosyal medyada arzı endam et hem de milletin tepkisine laf et.

15.07.2024

ilgi bağımlısı histrionik ruh hastası. bu yine kendini paket eder max bi yıla.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ