Karar, Erdoğan İçin 'Hadi İnşallah' Diyen Editörü İşten Çıkardı

Karar gazetesi, koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımını alıntılayıp 'Hadi İnşallah' yazan editörün işine son verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Twitter'dan yaptığı açıklamayla eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüse yakalandıklarını duyurmuştu.

Erdoğan, geçmiş olsun mesajları paylaşan muhalefet liderlerine Twitter'dan teşekkür etmişti.

👇

Erdoğan'dan Muhalefet Liderlerine Teşekkür!

Karar gazetesinin internet editörü Özge Kar, kişisel Twitter hesabından Erdoğan'ın paylaşımını alıntılayarak “Hadi İnşallah” ifadesini kullandı. 👇

Gelen tepkilerin ardından paylaşımı silen Kar, daha sonra hesabını da kapattı.

Karar gazetesi ise editörün işine son verildiğini duyurarak kamuoyundan özür diledi. 👇

Popüler İçerikler

5 Yaşındaki Çocuk Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybetti: Son Sözü "Anne Beni Bir Şey Isırdı" Oldu
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
05.02.2022

Hadi inşallah.......

05.02.2022

Kendi şahsi hesabından yaptığı bir paylaşım, sizi ne ilgilendirir? Bu şeye benzer, ben mesela Beşiktaşlıyım, patron fenerbahçeli. Ben twitterda fenere küfür ettim diye patronun buna dayanarak beni işten kovmasi. Paylaşımda bir hakaret, küfür, toplumsal infial yaratacak söylem vs de yok bence. Aksine hafif geçirilen hastalığın bir an evvel iyileşmesi için yapılmış bir dua, bir temenni var. Bu olay medyadaki siyasi baskının apaçık tezahürüdür. Ülkede yaratılan korku düzeninin, muhalif seslere kimsenin tahammülü olmadığının, eleştiriyi hiç bir şekilde kaldıramaz haldeki yöneticilerin, bakın sonunuz böyle olur dercesine sadece medyanın değil, işçisinden, memuruna, emeklisinden işsizine, öğrencisine, gencine, yaşlısına verdiği göz dağıdır. Korkutmadır, sindirme çalışmasıdır. Hep yarın çok geç olabilir diye diye bugünlere geldik de, galiba artık değil bugün bile çok geç kaldık bazı şeyler için. Allah sonumuzu hayır etsin amcalar, teyzeler, başörtülü kız bacılarım, oğlan kardeşlerim.

05.02.2022

Sevmiyoruz diye de kimsenin ölmesini istemeye hakkımız yok. Herşeyden önce insanlık adına yanlış bu hareket. Geçmiş olsun ne diyim. Ama bazı muhalifler hâlâ ülkede özgürlük olmadığını da anlayamadı gitti. Akıl ile muhalif olamadığı için bu muhakefet zaten iktidar olamıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (13)