Karar Çıktı: Oğlunu Nilüfer ve Kızının Kaçırdığını Söyleyen Deniz Uğur, Nilüfer'e Hak Hukuk Dersi Verdi!

Reha Muhtar evde kaza geçirip yoğun bakıma alındığından beri bitmek bilmeyen aile savaşı gündemin göbeğine oturmuştu. Eski eşi Deniz Uğur'un, öz oğlu Poyraz'ı Muhtar'ın diğer eski eşi Nilüfer'in kızıyla beraber kaçırdığı iddiasıyla başlayan konu geçtiğimiz dakikalarda kapandı. Mahkeme kararı çıktı, Poyraz'ın yerinin beklendiği üzere annesinin yanı olduğuna karar verildi.

Evde geçirdiği kaza sonucu düşen ve beyin kanaması geçiren Reha Muhtar entübe edildikten sonra yoğun bakıma kaldırıldı ve durumu ciddiyetini hala koruyor. Fakat kendisi hastanedeyken ailesi arasında yaşanan kaos bir an olsun dinmiyor.

Mutlaka denk gelmişsinizdir, her şey Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun'un "Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı, Deniz Uğur'un oğlunu kaçırdı" iddiasıyla başlamıştı.

Olayın nasıl geliştiğini anlatan Feyza Altun, Nilüfer ve kızına çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunacaklarını söylemişti. Detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Feyza Altun'dan Reha Muhtar Hakkında Şok İddia: "Alkollüyken Düştü, Nilüfer ve Kızı Oğlunu Kaçırdı"

Anne Deniz Uğur isyanını dile getirirken, Nilüfer ise konuya sanki hiçbir şey yaşanmamış da abartılıyormuş gibi yaklaşmayı seçti.

Olayın saçma olduğunu söyleyen bir yorumu beğenen Nilüfer'den de oğlunu göremeyen Deniz Uğur'un söylemlerinden de bu yazımızda bahsetmiştik:

Ortalık Karıştı: Öz Oğlunu Göremeyen Deniz Uğur, Nilüfer ve Kızına Çıkışırken Nilüfer Yaşananları Hafife Aldı!

Akabinde Reha Muhtar'ın avukatından açıklama geldi ve Poyraz'ın sağlığının da keyfinin de yerinde olduğunun bilgisi verildi. Dahası, "çocuk annesini istemiyor bu daha önce de mahkemeye taşıdığımız bir detay" vurgusunda bulundu.

O açıklamanın tüm detayları da burada:

Deniz Uğur, Oğlunu Nilüfer'in Kaçırdığını Söylemişti: Reha Muhtar'ın Davadaki 19. Avukatından Yalanlama Geldi!

Geçtiğimiz saatlerde bir türlü sönmeyen olay hakkında önce Deniz Uğur'dan basın açıklaması geldi. Uğur, "Bundan kim sorumlu olacak? Bunu nasıl engelleyemediler? Benim çocuklarım zaten travmaların içindelerdi babalarının rahatsızlığı yüzünden. İki gündür şok geçiriyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Ardından Nilüfer'den de bir açıklama gelmişti. Oldukça sakin konuşan Nilüfer, "Merhaba sevgili takipçilerim... Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Çocuk kaçırma ya da alıkoyma gibi bir şey söz konusu değildir. Tamamı maalesef iğrenç bir iftiradır" demiş, "Ayşe Nazlı da ablası olarak onun dileğini yerine getirmiştir. Bu iftirayı edenler hakkında bir şey söylemek istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Merak edenler için Nilüfer'in akıllarda soru işareti bırakan videosu burada:

Olayın Perde Arkasını Kendi Cephesinden Detaylıca Anlatan Nilüfer’in Açıklaması Bir Dünya Soru İşareti Bıraktı

Birkaç dakika önce sanıyoruz ki nihayet konu kapandı. Deniz Uğur, mahkeme kararının çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

"Avukatım tarafından haber edilmiş bulunuyorum. Mahkeme, çocuğumun direkt olarak ve derhal bana teslim edilmesini emretti. Yani hukuk karar verdi, diyeceklerim bu kadar" açıklamasında bulunan Deniz Uğur, hukuktan dem vuran Nilüfer'e seslenmeyi de ihmal etmedi.

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

"Bize Her Şey Müstahak": Tahliye Olan Dilan Polat'ın Takipçi Sayısının 500 Bin Kişi Artması Çileden Çıkarttı!
İflas Haberlerini Takmadı: Romantizmini Konuşturmayı Seçen Kadir Doğulu Hamile Eşi Neslihan Atagül'e Düştü!
Kızıyla Pozuna Gelen Çirkin Yorumlara Sessiz Kalamadı: Selin Ciğerci'nin Eski Eşi Gökhan Çıra Ateş Püskürdü!

Popüler İçerikler

Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!
Narin'in Yengesi Hediye Güran'dan İtiraf: ''Boğuştuklarını Gördüm''
Müge Anlı'da Eşinin Peynir ve Turşu Karşılığında Kendisini Sattığını Söyleyen Jigolo Görenleri Şoke Etti!
YORUMLAR
21.08.2024

Deniz, bu davanda haklısın. Fakat birkaç hafta öncesine kadar nefret kusarak tüm köpeklerin itlaf edilmesini istiyor, barınakta bile barındırılmalarına gerek olmadığını söylüyor ve sahte haberlerle adeta propaganda yapıyordun. Defalarca kez "Köpeğin hayatının ne kıymeti var ki?" demiştin, hatırladın mı? Belki masumların hakkı dönüp dolaşıp seni hassas noktandan vurmuştur, kim bilir? Tüm bu yaptıklarınızın yanınıza kâr kalacağını, huzur ve mutluluk içinde yaşayacağınızı mı sanıyordunuz? Bu hikayede sana değil, bir tek çocuklara üzüldüm. Merhameti, empatiyi asla hak etmiyorsun çünkü sende zerresi yok.

22.08.2024

eeee karma diye bişey gerçekten de var, er ya da geç bir gün herkes karmasını yaşar.

21.08.2024

nilüfer de böyle saçma sapan bir şekilde leke sürdürdü adına. ne gerek vardı amq, milyonların beğendiği bir sanatçısın bu ülkede. git şimdi mahkeme heyetine anlat iddianın iğrençliğini. neyse, deniz uğur'a geçmiş olsun, allah süreci tamamına da erdirsin tez vakitte.

bende sasirdim nasil bir akp li mahkemeden istedigini alamadi diye deniz hanim istedigini almis tebrik ederim. akp liler her zaman kazanir bir ogrenemediniz(!)

21.08.2024

Aile mahkemelerinde iş oyle işlemiyor. kanun belli bir cocugü anne ve baba meydana getirir. Anne fuhuş, alkolizm ve uyuşturucu belasına bulaşmamışsa belli bir yaşa kadar Anne velayet sahibidir. Belli bir yaşa gelince tekrar talep halinde dava açılır ve çocuğun fikri de alınır. Bir çocuk, çocuk ne düsuncede olursa olsun Anneye verilmelidir. Çocuğu anne yetistirir baba değil.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ