Karantinadan Kaçıp Düğün Salonunda Çalıştı: 1 Yıla Kadar Hapis Cezası İsteniyor

Bursa'da, koronavirüs testi pozitif çıkan T.A., karantinada olmasına rağmen düğün salonunda çalışırken görüntülendi. T.A.’nın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından, hakkında 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

DHA'nın haberine göre, İnegöl ilçesi kırsal Kurşunlu Mahallesi'ndeki düğün salonunda çalışan T.A., koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle 27 Ağustos'ta karantinaya alındı.

Karantinada olması gereken T.A., 5 Eylül'de düğün yapılan salonda çalıştı. T.A.’nın çalıştığı anlar, bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi📹

3 bin 150 lira para cezası aldı

Şüphelinin karantinada olması gerekirken düğün salonunda çalıştığı bilgisini alan İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düğünde çekilen video ve fotoğrafları inceledi. Tespit üzerine T.A.’ya koronavirüs tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle 3 bin 150 lira ceza uygulandı.

'Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma'

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı ise T.A. hakkında soruşturma başlattı. T.A. hakkında 'Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma' suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
YORUMLAR
21.09.2020

keyfinden mi çalışıyor yani adam. gerekli maddi destek mi verildi. evine ekmek götürecek. elektrik, su, doğalgaz, kira, market...vs ihtiyaçları devam ediyor.

21.09.2020

Bir siz akıllısınız zaten hıamına.

21.09.2020

Bedavaya yaşanmıyor.

O kişinin çalıştığı düğün salonum sahibi bilmiyor mu durumu neden çalıştırıyor? Çünkü gebersen de çalışmazsan saati saatine keser parasını. ÖZEL SEKTÖR!! Bir ceza verilecekse oranın sahibine verilsin. Bu kişinin keyfiyen çıktığını çalıştığını zannetmiyorum! Eve ekmek gidecek eve aş gidecek! Şu görüntü çok şey anlatıyor hem halka hem devlete! Gören göze duyan kulağa çok şey anlatıyor!

TÜM YORUMLARI OKU (20)