Karanlıklar Kraliçesi Şebnem Ferah’ın En Cesur 13 Şarkısı

Şebnem Ferah'ın müziğe olan ilgisi 5-6 yaşlarında başlamış ve müzikle tanışmasında ailesinin çok büyük rolü olmuştur. Ferah'ın ailesinde hemen hemen herkes müzikle iç içe ve evin her köşesinde enstrüman olduğu için müzik konusunda bilgili ve hazır olarak piyasaya atıldı. Liseyi Bursa Özel Namık Sözeri Lisesinde yatılı bir öğrenci olarak okudu ve bu dönemler Şebnem Ferah'ın kendisini tanımasına, tek başına ayakta kalmasına yardımcı oldu.

1. VOLVOX - The Best

2. İlk klibini "Vazgeçtim Dünyadan" adlı parçasına çekti.

3. Şebnem Ferah - Fırtına

4. Artık Kısa Cümleler Kuruyorum adlı ikinci albümünü çıkardı

5. Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum

6. Perdeler adlı üçüncü albümü yayınlandı ve yine büyük beğeni topladı.

7. Şebnem Ferah - Sigara

8. "Kelimeler Yetse" adlı albümünü dinleyicilerine sundu.

9. Şebnem Ferah - Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler

10. 2005'te Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde 5. albümü "Can Kırıkları"nı yayınlayan Şebnem Ferah, ilk klibini de "Can Kırıkları"na çekti.

11. Yaklaşık 1 sene sonra "Hoşçakal" şarkısının video klibi Gürcan Keltek yönetmenliğinde Dijital Sanatlar ekibi tarafından çekilir

12. Ferhat Göçer - Cennet

13. Şebnem Ferah - Birileri Var

14. Şebnem Ferah - Küllerinden

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
16.05.2021

karanlıklar kraliçesi mi? :D şebnem her şarkısında sızlanan bir arabesk rockçıdır. asıl kraliçe olan özgüveniyle ve asiliğiyle bilinen, kimseye eyvallahı olmayan, kadın gibi kadın özlem tekin'dir. sezen aksu arkasını kollamasa şebnem piyasada bu yere gelir mi bilinmez ama herkes bilir ki sezen'in destek değil de köstek olduğu insanlar ve gruplar hep çakılmıştır

16.05.2021

Bari bu benim düşüncem diye belirtseydin, ayrıca sorarlar Özlem Tekin en son albümünü kaç yılında yaptı diye.

16.05.2021

Sezen Aksu... .... Nazan Öncel... ... Şebnem Ferah... ..... Türk müziğinin pırlantaları.. ..... 🎈

16.05.2021

Şebnem’in söz yazarlığını eleştirmek için destur gerekir. Ağlak aşk şarkısı diye nitelendirmek düpedüz saygısızlıktır, benim Özlem Tekin’e kreş şarkıları yapıyordu demekten daima kaçınmam bu yüzdendir. Sezen Aksu için de ağlak aşk şarkıları yapıyor yorumu getirirsiniz muhtemelen bu tamamen vizyonunuzla alakalı. Özlem ve Şebnem ile ilgili sonrasında dönemin organizatörleri ve prodüktörlerinin yaptığı birçok açıklama var izlemenizi tavsiye ederim. Özlem Tekin’i de çok severim ama arada dağlar kadar kalite farkı oldu her zaman. Sezen Aksu desteklemiştir bunu kimse inkar etmiyor ama Şebnem’in yazdığı sözlere yaptığı bestelere vizyonunuzu geniş tutarak dönüp bir bakmanızı dilerim.

TÜM YORUMLARI OKU (9)