Karamollaoğlu'na Göre Madımak 'Katliam' Değilmiş: 'Pencereleri Açmadıkları İçin Öldüler'

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu katıldığı bir televizyon programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. 1993 yılında yaşanan Madımak olaylarını da değerlendiren Karamollaoğlu, yaşananların katliam olmadığını ve ölenlerin pencereleri açmadığı için hayatını kaybettiğini savundu.

'Katliam olarak vasıflandırmadım. Bu üzücü bir hadisedir'📹

Yaşananları katliam olarak görmediğini söyleyen Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı: 

'Katliam olarak vasıflandırmadım. Bu üzücü bir hadisedir. Bu, hakikaten çok acı olarak tarif edilir. Ancak; katliam demek kasıtlı olarak ben bu insanları öldürmek için yaptım denirse olur. Onun adı katliam olur. Ama orada bir hadise meydana gelmiş; oteldeki perdeler yakılmış, arabalar yakılmış. Arkasında da ateş bacayı sarmış. İçerideki insanlar da pencereleri açmadıklarından dolayı ölmüş.'

Karamollaoğlu'nun programdaki gazetecileri bile şaşırtan sözleri sosyal medyada tepki topladı👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
26.05.2018

Siyasal İslamcıların hepsi aynı kafa. Hepinizin a.q. pis dinciler.

26.05.2018

Siyasal İslam'ın elinde din gibi muazzam bir koz var. Kredisi hiç tükenmiyor.

26.05.2018

Bu adam 77 yaşında. Toplulukları yönlendirebilen siyasi bir partinin lideri, bunamış olabilir mi acaba? Yakın geçmişi inkar etmeye çalışmanın başka ne gibi açıklaması olabilir? Hem Kanun "Gayrimenkul alım satımlarında gayrimenkul satışı yapacak kişinin 65 yaşından gün alması halinde sağlık raporu alması gerekir. Bu raporun tam teşekküllü bir hastaneden alınması önemlidir. Bu rapor sadece 1 gün için geçerlidir. " der. Parti farketmeksizin, biz bu adamlara memleket emanet ediyoruz. Belki de asıl delilik bizdedir.

Umarım sen de yanarak can verirsin demeyi,diyebilmeyi çok isterdim fakat vicdanıma ters,ahlakıma ters,kişiliğime ters,mezhebime ters. Nereden bakarsan bak, bu bana ters. O insanların orada yakılarak can vermesini, ''katliam değildir'' diye değerlendirmek çürümüş bir vicdanın/ahlakın sonucudur. Hatta öyle bir çürüme ki bu,etrafınıza da bulaştırıyorsunuz,kokuyor anlıyor musunuz? Küf kokuyorsunuz,çürümüşlük kokuyorsunuz. Ölenlerden hiçbirini tanımıyorum,ama 25 senedir her 2 temmuzda göz yaşlarımla yaktığınız ateşi söndürmeye çalışıyorum. Yaktınız,hem insanları hem de onları sevenlerin ciğerlerini. İnançsız bir insan değilim ama sizin inandığınız dine asla ama asla inanmıyorum ve sizin inandığınız dine inanmayı reddediyorum. Dilerim fiziken hiçbir kayba uğramazsınız ama ölenlerin ruhları sizi öyle bir psikolojiye sürüklesin ki, ölmek için dua edersiniz.

TÜM YORUMLARI OKU (55)