Karamollaoğlu: 'İsmimin Karşısına 'Terör' Ekleyip Pasaportumu Vermediler'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu çok çarpıcı bir açıklamada bulundu. Karamollaoğlu, geçtiğimiz yıl isminin karşısında 'terör' ifadesi bulunduğunu öğrendiğini ve bu nedenle pasaportunu yenileyemediğini söyledi. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Halk TV'de Özlem Akarsu Çelik'in sunduğu Gün Ortası isimli programa konuk oldu. 

Karamollaoğlu, geçtiğimiz yıl yapılan 24 Haziran seçimlerinin ardından pasaportunu yenilemek için nüfus müdürlüğüne gittiğini, ancak kendisine, isminin karşısında 'terör' ifadesi bulunduğu ve bu yüzden yenileme işleminin yapılamayacağının bildirildiğini aktardı.

İşte o açıklama 🎥

Yaşanan durumu 'skandal' olarak nitelendiren Saadet lideri isyan etti. Karamollaoğlu, 10- 15 gün içinde düzeltmeye gidilmesinin ardından pasaportunu yenileyebildiğini aktardı. Karamollaoğlu ayrıca 170 bin kişinin isminin terörle iltisaklı gözüktüğünü belirtti.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden açıklama

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Karamollaoğlu'nun açıklamalarının ardından Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü de bir açıklama yaptı. Duyuruda, 'Karamollaoğlu'na yönelik herhangi bir şerh ve kayıt söz konusu değil' denildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Genel Müdürlüğümüz sistemlerinde Sayın Karamollaoğlu'na ilişkin herhangi şerh ve kayıt söz konusu olmayıp, kişinin 06.07.2018 tarihinde başvurusu üzerine adına 13.07.2018-10.07.2023 tarihine kadar geçerli Diplomatik Pasaport düzenlendiği, 12.07.2018 tarihinde kendisine teslim edildiği ve pasaportunun aktif olduğu tespit edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

Konuya ilişkin bir açıklama da Saadet Partisi'nden geldi. Açıklamada şöyle denildi:

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
11.06.2019

Dayı üzülme ülkenin yarısı terörist, yalnız değilsin

Ya zaten sende Sivas yanarken koltuğundan hareket etmeyenlerdensin aslında. Herkes hakkettiğini bulur ,halen bu milletin karşısına geçebiliyor olmanız bile kabahat bence.

11.06.2019

ona bakarsan hepimiz Terörist ettiler ben 2011 de 96 doğumluyum küçüğüm tabi o zamanlar reşit değilim birde ! bekledi guzide Türkiye Cumhuriyeti 2018 nisan ayında ifade vermem gerektiğini aktardılar gittim bilişim şubeye biç kaç karikatür 500 kusür sayfa falan dedim yazık devlete (= göstermenize gerek yoktu gibisinden bana sosyal medyayı bırakmam şartı ile dava açmayacaklarını Resini kızdırdığımı fetöyü o zaman nasıl terörist bildiğimi bütün fetöcü kişileri falan bi yarım saat ifade verdirdiler (= boktan bir ükeyiz vatan millet edebiyatı yapan harbiden dayı ya küçük bir çocuktur yada polyannacılık yapan bir vatan Evladı biridir ...

TÜM YORUMLARI OKU (7)