Karaman'daki İstismar Skandalında Bir Dava Daha Açıldı

Karaman'da 10 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 508 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan sınıf öğretmeni 54 yaşındaki Muharrem B. hakkında, mağdur çocuklardan birine Ereğli ilçesinde kiraladığı lojmanında da 'cinsel istismarda' bulunduğu iddiasıyla bir dava daha açıldı.

Ereğli'de yaşanan olay, Karaman'da Cumhuriyet Savcısı Murat Ünlü tarafından 10 mağdur çocuk hakkında yürütülen soruşturma sırasında ortaya çıktı.

Karaman'daki İstismar Davasında 508 Yıl Hapis

Çocuklardan biri, Muharrem B.'nin, 2012 yılında Ensar Vakfı'na ait yurda kaldığı sırada ilk cinsel istismarını gerçekleştirdiğini, ardından da KAİMDER ve Ereğli'deki evde bu istismarını sürdüğünü söylemesi üzerine, Karaman Cumhuriyet Savcılığı, Ereğli'deki olay için yetkisizlik kararı verip, dosyayı Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.

Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı da yürüttüğü soruşturma kapsamında Muharrem B. hakkında 1 öğrenciye yönelik 'nitelikli cinsel istismar' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlamalarından 40 yıla kadar hapis istemiyle Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı.

Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Ajanslar

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'