Karaman'da İstismarcı Öğretmenin Çalıştığı Okulun Yöneticileri Görevden Alındı

Karaman'da çocuklara cinsel istismar davasında 508 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan öğretmenin görev yaptığı okulun müdürü ile iki yardımcısı görevden alındı. Görevden alınan okul yöneticileri cinsel istismar suçlusu öğretmenin davasında da tanıklık yapmıştı.

Karaman'da 10 çocuğa cinsel istismar suçundan 508 yıl 3 ay hapis cezası alan sınıf öğretmeni Muharrem B.'nin görev yaptığı Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nun müdürü ile 2 müdür yardımcısı görevden aldı.

Karaman'daki İstismar Davasında 508 Yıl Hapis

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlikten ihraç edilen Muharrem B.'nin görev yaptığı Gazi Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Ayhan Yılmaz, Müdür Yardımcıları Fikret Çelik ve Mustafa Türk bugün görevden alındı.

Okul yöneticileri Yılmaz, Çelik ve Türk, cinsel istismardan mahkum olan sınıf öğretmeni Muharrem B.'nin yargılandığı davanın duruşmasında tanıklık yapmıştı.

Okul yöneticilerinin, okul kantininde öğrenciler arasında yaşanan bir kavga nedeniyle sürgün gönderilen bir öğretmenin üyesi olduğu sendikanın şikayeti üzerine görevden alındıkları ileri sürüldü.

Valilik: İstismarla alakası yok

Karaman Valiliği de olaydan bir gün sonra yaptığı açıklamada görevden uzaklaştırmaların çocuklara yönelik cinsel istismar davasıyla ilgisinin bulunmadığını bildirdi.

DHA

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu