Karaman’da Dehşet: Eşini Sevgilisine Öldürttü

Karaman'da 24 yaşındaki Mehmet Başar'ın ölümünün detayları kan dondurdu. Başar'ın ayrı yaşadığı eşi E. B. tarafından sevgilisine öldürtüldüğü ortaya çıktı.

Karaman’da silahlı saldırıda hayatını kaybeden kişinin eşinin de aralarında bulunduğu 6 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hisar Mahallesi’nde bulunan Karaman Kalesi yakınında Mehmet Başar’ın 30 Temmuz’da kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından silahla öldürülmesiyle ilgili çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, olay yerinden kaçanların içinde bulunduğu otomobili tespit etti.

Araçtakilerin Başar’ın eşi E.B. ile M.B, T.K, F.H.Ş, S.A. ve G.T.’nin olduğu belirlendi. Şüpheliler yapılan operasyonla evlerinde gözaltına alındı.

E.B. ile M.B. ve T.K’nin Başar’ın evine çıkıp zile bastıkları, kapının açılmasıyla M.B’nin ateş ettiği, diğer 3 şüphelinin ise parkta bekledikleri öğrenildi.E.B’nin bir süredir ayrı yaşadığı eşini, sevgilisi olduğu belirtilen şüpheliye öldürttüğü ileri sürüldü.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 zanlı, sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Çorum'da Şüpheli Kadın Cinayeti: Polis Eş Gözaltına Alındı
Can Sıkan Tablo: “165 Bin Çocuğa Ailesi Bakamıyor”

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
01.08.2023

Artık sevgilinle hapiste yaşarsın aşkını bol bol.. pembe koğuş da talep edersiniz arsızlar!

01.08.2023

😅😅

01.08.2023

kadını erkeği ayırt etmeden ne leş insanlar var ya ilişkilere bak bunların çocuk doğurma ihtimali beni korkutuyor

01.08.2023

O değilde tipler hep aynı. Saçların yanları kazınmış, kirli sakal, oversize tişört, dar ve kısa paça pantolon. Amk tekinsiz gavatları. ( bana çekmirmeyin şimdi her oversize giyen, her saçlarının yanlarını kazıtan aynı mı diye, onedio’da karşıma çıkan böyle olaylardaki tiplerin yüzde 90’ı böyle)

Ülkede orospu çocuğu çakal tanımı senin tanımadığın giyime yapışmış durumda böyle tiplerin sevgilileride namussuz kaşar oluyor genelde.

TÜM YORUMLARI OKU (13)