Karaköy'de Yolda Yürüyen Genç Kadına Saldırı: Saldırgan Gözaltına Alındı

Karaköy'de bir arkadaşıyla yürüyen G.İ. adlı kadın, karşısından gelen bir kadının yumruklu saldırısına uğradı. Mağdur kadının şikayeti üzerine adı öğrenilemeyen saldırgan gözaltına alındı. Saldırgan kadının, bugün çekildiği iddia edilen bir başka videosu ortaya çıktı. Görüntülerde, kadının Sirkeci Marmaray İstasyonunda vatandaşlarla tartışıp, küfürler savurduğu görülüyor. 

DHA'nın aktardığı habere göre, Karaköy'de Saat 15.00 sıralarında iki kadın yürürken, ters yönden gelen bir kadın, onlardan G.İ. adlı kadına saldırdı ve olay yerinden uzaklaştı.

Yaşan olay olay güvenlik kamerasına yansıdı📹

Olay sonrasında polis merkezine giderek şikayetçi oldu

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, saldırının şokunu yaşayan genç kadına arkadaşı destek oldu. Saldırıya uğranan genç kadının olay sonrasında polis merkezine giderek şikayette bulundu. 

Polis, olaya ilişkin soruşturma başlatırken, saldırıya uğrayan G.İ. yanındaki arkadaşı ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Saldırıya uğrayan G.İ.'nin ifadesinde başörtülü olduğu için saldırıya uğradığını söylediği öğrenildi.

Gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, saldırgan kadının gözaltına alındığını bildirdi.

Soylu, 'Karaköy'de başörtülü öğrencilere saldıran provokatör, İstanbul Emniyetimiz tarafından gözaltına alındı.' açıklamasında bulundu.

Saldırgan kadının, yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bugün çekildiği iddia edilen görüntülerde, kadının Sirkeci Marmaray İstasyonunda vatandaşlarla tartışıp, küfürler savurduğu görülüyor.

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
15.11.2019

Çıkar Atatürkçülüğün arkasına sığınır. Yobaz her şekilde yobaz.

15.11.2019

kadın kafam kapalı diye saldırdı demiş şimdi bu nasıl bir düşünce aksettirmek. insan der ki neden saldırdığını bilmiyorum der ama bunlar hazır cevap heöen gündem olmak için örtülü örtüsüz ayrımı yapıyorlar çok yazık. ne oldu şimdide o kadına rahatsız deniliyor ya öyle ise ?? senin örtünün çnemi kalacak mı?? yoksa hasta insana iftira mı olucak? bu ülkenin sorunu iç yüzü bilmeden atıp tutmak düşman olmak

15.11.2019

kadın hastaysa neden gidip başörtüsüz bi kadının kafasına vurmuyo, aklın başında olan bi insan olarak kadının hal ve hareketlerinden anlaman lazımdı kin besleyerek saldırdığını. :)

15.11.2019

Ayrımcılığa bak, başörtülüymüş. Ulan tipine tükürdüğümün; kızımıza saldırdı desene..

Başörtüsünün bir dava haline gelmesi kemalist kafanın eseridir. Kişinin kılık kıyafetinden dolayı eğitim hayatına müdahele ederek o çağdaş dönemleri bizlere yaşattığınız için çok minnettarız.

TÜM YORUMLARI OKU (41)