Karadeniz Gezisine Nagehan Alçı'yı Götüren İmamoğlu Tepki Çekti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, Doğu Karadeniz gezisinde yanında yer alan gazetecilerden dolayı eleştiriler geldi. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 3 günlük Ramazan Bayramını Doğu Karadeniz'de geçirdi. Rize, Artvin ve Trabzon'a giden İmamoğlu'na bir grup gazeteci de eşlik etti. İmamoğlu'nun otobüsüyle geziyi takip eden gazeteciler arasında Nagehan Alçı ve Ertuğrul Özkök'ün de bulunması dikkat çekti. 

İmamoğlu, yanında tercih ettiği gazeteciler nedeniyle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
YORUMLAR
04.05.2022

İmamoğlu'na çok ümit bağlamayın bu da müteahhit zihniyetli.

04.05.2022

Ne müteahhiti ne zihniiyeti bunun adı düpedüz KAHPELİK.

04.05.2022

Onu değil onu yanında gezdireni sorgulamak lazım yukardaki yorumlarda da dendiği gibi biz bu ülkeye yapılan ihanetin hesabını soracak birini bekliyoruz. Koltuğu sağlama almak için herkese şirin görünecek aynı devranı döndürecek birini değil.

04.05.2022

Kelimesi kelimesine içimdekini yazmışsınız. Ama aynı ben gibi bu isteğinizin olmayacağını,hele ki böyle bir muhalefetle hiç olmayacağını da anlamışsınızdır. Boşa umutlanıyoruz!

04.05.2022

Ya biz akpli seçmene de oynayam, pkkya da az el sallayam onu da mutlu edem bunun da gönlünü alam diye oynayan Karadenizli bir şovmen istemiyoruz artık. Çatır çatır doğruları konuşacak, Türkiye'm yine Türk milletinin yapacak bu saray soytarılarını da yanındaki koltuğa değil yargının karşısına oturtacak adam gibi adam istiyoruz! Aptal seçmeni kazanmak için düşüneni kaybediyorsunuz

04.05.2022

Diyemiyorsunuz ki hıyanet içinde olanın, Atatürk'ün, Türk'ün adını anmayanın zaten oyunu istemiyoruz! Tek derdiniz meclisteki koltuk sayınız azalmasın, keyfiniz bozulmasın! Siz hilafet bile gelse yine "şiddetle kınıyoruz" diye tweet atıp kenara çekilirsiniz. 20 senedir kanıyoruz biz, canımızdan can gidiyor, altımızda ayı bağırıyor zaten muhalefet biziz hükumeti sevmeyenin oyu bizde diye oyları tapulayıp bu gibi kansızlara iktidar olursak seneye de saraya iftara davetlisiniz gözü kırpıyorsunuz

TÜM YORUMLARI OKU (54)