İstanbul Boğazı girişine yakın bir noktada, Karadeniz açıklarında seyreden KAIROS adlı ham petrol tankerinde büyük bir patlama yaşandı. Gemide bulunan 25 mürettebatın kurtarılması için çalışmalar devam ediyor.
İstanbul Boğazı girişine yakın bir noktada, Karadeniz açıklarında seyreden KAIROS adlı ham petrol tankerinde büyük bir patlama yaşandı. Gemide bulunan 25 mürettebatın kurtarılması için çalışmalar devam ediyor.
Denizcilik Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Rusya’nın Novoroski limanına boş olarak seyreden KAIROS tankeri, kıyılardan 28 mil açıkta dışarıdan bir etkiyle yangın çıkardığı ihbarı alındığı belirtildi. Gemideki 25 personelin durumunun iyi olduğu kaydedilirken, denizcilerin tahliyesi için bölgeye kurtarma ekiplerinin sevk edildiği ve sürecin yakından takip edildiği aktarıldı.
Kocaeli Valiliği, Kandıra Kefken açıklarında yabancı menşeili bir gemide yangın çıktığını duyurdu. Sebebinin henüz belirlenemediği bildirilen olay yerine Kıyı Emniyeti, Sahil Güvenlik, UMKE ve ambulans ekiplerinin yönlendirildiği, gerekli müdahalelerin yapıldığı belirtildi. Valilik, kamuoyuna geçmiş olsun dileklerini iletti.
neyse ki bizim karasularda olmamış.. şimdi rusya bize minnettarlık gösterip doğalgazı diğer ülkelere verdiğinden daha ucuza versin ..25 personelini kurtardık sonuçta xd
Komplo teorisi kurmak istemiyorum pek hayra alamet gelmedi bu patlama
İnşallah pis bir Rus petrolü almayın demiştim hamlesi değildir.