Karaciğer İptal! Henüz 18 Yaşındayken Aşırı Vücut Geliştiren Erkeğe Gelen Birbirinden Haklı Tepkiler

Vücut geliştirmek genelde harika bir olay olarak gözükür. Ancak erkekler bunu karşı cinsi etkilemek için yaptığında; hele çok genç yaşlarda buna başladıysa ortaya güzel bir sonuç çıkmaz. Twitter'da @Utkunaldo9999 adlı bir kullanıcı, 18 yaşında geliştirdiği vücudunu sergileyen bir erkeğin videosunu paylaştı. Kullanıcılardan ilginç yorumlar geldi.

Vücut geliştirmek, hiç kuşkusuz insanı sportif ve zinde hissettirir. Tabii bunu doğal yollardan ve ilaçsız yaparsanız. Aksi takdirde ortaya yıllar sonra çeşitli sağlık sorunları çıkabilir.

Twitter'da @Utkunaldo9999 adlı bir kullanıcı, 18 yaşında vücut geliştiren bir erkeğin videosunu "biz bu spora aşığız" notuyla paylaştı. Tabii kullanıcılardan yorumlar gecikmedi.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Karşı Cinsle Muhabbet Etmek İçin Atılacak İlk Mesaj Ne Olmalı Sorusuna Gelen Birbirinden Komik Cevaplar
Modern Köleliği Bırakıp Ormana Taşındığını Söyleyen Kişi Cümle Alemin Tepkisini Çekti!
Telefonundaki Son Arama Listesi Sadece Askerlerden Oluşan Kadın Sosyal Medyada Dalga Konusu Oldu!

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
08.09.2023

çocuk çok üzülür bu yorumları okuyunca bazıları cok ağır olmuş. beğenmediniz bile haraket etmeye hakkınız yok. dalga geçtiğiniz vücut için senelerin, paralarını vermiştir. bu yüzden o kadar emeğe bu kadar basit şekilde hakeret edemezsiniz. herkesin kendi hayatı.

08.09.2023

Hiç kimse karı kız için böyle bir vücut yapmaz, yapamaz. Burada buram buram emek ve disiplin. 3 ay spora giden elemanlar herkesi karı kız etkilemek için bu sporu yapıyor sanıyor ya ölüyorum. Bu hafta voleybolcuların zaferiyle nasıl göğüsümüz kabardıysa belki bu genç adam da türkiyeye uluslararası yarışmalarda bodybuilding alanında altın madalyalar kazandıracak. Bu arkadaş bu sporu çoğumuz için haftada 3 gün gidilen bir egzersizden, bir kariyere dönüştürmüş. Bu yorumların karşılaştığı ilk olumsuz yorumlar olduğunu sanmıyorum, bu kıskançlık ve haset dolu yorumlara bağışıklık kazandığını düşünüyorum. İçinizdeki eziklikleri içinizde tutun. Böyle vücudu yapabilecek iradeye ve disipline sahip olduğunuz zaman çok bilmiş gibi yorum yapabilirsiniz.

11.09.2023

Yapay ve sağlıksız yollarla kısa yoldan yapılan şeyi etik ve gurur verici yanı yok, adam ilaçla kısa yoldan Hulk olmaya çalışmış bu kadar basit, ilaç kısmı olduğu sürece hiçbir uluslararası güvenilir platforma alınmaz, o kadar kolaydı çünkü sporcu olmak, madalya almak.

08.09.2023

bu aptal saptal güzellik/estetik algıları çocuklarımızı mahvetti. çok üzülüyorum

09.09.2023

ya adam yarışmaya hazırlanıyo ne boş salladnız bee

TÜM YORUMLARI OKU (25)