Kara Para Aklama İddiasıyla Gündeme Gelen Dilan Polat'tan Acun Ilıcalı'nın Mal Varlığı Hakkında Şok Sözler!

Dilan ve Engin Polat çifti mal kazançlarıyla bir kez daha gündeme geldiler. Dilan Polat'ın katıldığı 2. Sayfa programında aylık gelir, gider ve bağışlarını açıklamasıyla haklarında 'kara para aklıyorlar' iddialarının ortaya atılmasının ardından sinirlenen çift, ağızlarına geleni saymışlardı. Şimdi ise İngiliz basınının Acun Ilıcalı'nın servetini açıklamasıyla Dilan Polat okları Acun Ilıcalı'ya yönlendirdi.

Dilan ve Engin Polat çiftini bilmemeniz imkansız. Çiftimiz hem ekonomi hem de magazin dünyasının bir numaralı gündemi şu günlerde...

Geçtiğimiz günlerde Müge ve Gülşen'in sunumuyla 2. Sayfa programına katılan Dilan Polat, canlı yayındaki hal ve tavırlarıyla çok konuşuldu.

Canlı yayında altın tozuyla Türk kahvesi içip "Görgüsüz değilim, sadece bazılarının canı sıkılsın diye yapıyorum" diyen Dilan Polat aylık harcamasını da açıkladı.

Üzerindeki kombininden aylık AVM harcamasına birçok kalem için harcamalarını sayan Dilan Polat, hepimizin züğürt çenesini yormuştu.

👇

"Görgüsüz Değilim" Diyerek Ayarlarımızla Oynayan Dilan Polat, Fena Hâlde Dalga Konusu Oldu!

Kalem kalem neye ne kadar harcadığını anlatan Dilan Polat, bazı ekonomistlerin radarına girdi.

Ekonomistlerin yanı sıra bir de seçim öncesi yaptığı yayınlarla gündemden bir an olsun düşmeyen Muhammet Yakut'un da dikkatini çektiler.

Yakut'un Polat çifti hakkında ortaya attığı iddialar da hepimizin ağzını açık bıraktı!

👇

Muhammet Yakut, Dilan-Engin Polat'la İlgili Ağızları Açık Bırakacak İddialar Ortaya Attı!

Biz Dilan ve Engin Polat çiftinin servetini konuşurken ülkemizin bir diğer zengini Acun Ilıcalı'nın mal varlığı, İngiliz basını tarafından ortaya çıkartıldı.

Milyon dolarlık servetiyle hepimizin züğürt çenesini sanki hiç yorulmamışçasına bir kez daha yoran Acun Ilıcalı, Dilan Polat'ın radarına yakalandı.

Dilan Polat, Acun Ilıcalı hakkında yapılan haberi Instagram hikayesinde paylaşarak "Oo Acun, nereden bu değirmenin suyu? Hemen açıkla, hemen" açıklamasında bulundu.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Tepeden Tırnağa Estetikli Olduğu Halde Ünlülerin Geçirdiği Operasyonları Eleştiren Buket Aydın Tepki Çekti!
Hadise'nin Oldukça Erotik Bulunan 'Sevmiyo' Klibindeki Gizemli ve Yakışıklı Partnerini Bulduk!
Ozan Güven'den Bahsedilirken Nilperi Şahinkaya'nın Suratını Şekilden Şekle Soktuğu Anlar

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
27.09.2023

O değirmenin suyunun nerden geldiği ülkece bildiğimiz bi şey gözümüzün önünde oldu senin değirmeni gören yok ama sen söle bakalım 🤔👀👀👀

27.09.2023

bu kahpeden nefret eden tek kişi ben değilimdir umarım

27.09.2023

Bak bak bak hedef şaşırtmacanın seviyesizliğine basitliğine baaak adam yıllarca kameranın önünde adım adım büyüttü mal varlığını en çok tutan tv formatlarının telif haklarını aldı, kendi kanalını ve dijital platformunu kurdu üstüne futbol takımı aldı 🙄 ama ne idüğü belirsiz bir çift çıktı bir kaç yıl içinde 130 şubelik güzellik merkezi zinciri kurdu amaaa yatırım nerden, ciro ne kadar bilen yok 🤷🏼‍♀️ üstelik adam basic siyah tshirt ve parmak arası terlikten iddialı gitinmezken birileri 350bin tl lik kombinini, altın tozlu kahvesini milletin gözüne sokuyordu 😂 100milyon dolarlık serveti olan adam sendeki lüksü görmüyor Dilan asıl sen anlat nerden bu değirmenin suyu

27.09.2023

yersen Güzellik merkezlerinden. :)

TÜM YORUMLARI OKU (22)