Kara Murat Filminde Birden Fazla Oyuncuyu Seslendirerek Rekor Kıran Şener Şen'in Sesine Hayran Kalacaksınız!

Türk sinemasının en başarılı oyuncularından biri olan Şener Şen, harika performansları kadar seslendirme sanatçılığı ile de ne kadar usta bir sanatçı olduğunu bizlere göstermiştir. Bir filmde birden fazla oyuncuyu seslendiren Şen'in oynadığı karakterlere gelin hep birlikte bakalım.

Türk sinemasının en başarılı isimlerinden biri hiç kuşkusuz Şener Şen'dir. 82 yaşındaki oyuncu sinema ve dizi kariyeri boyunca hepimin hafızalarına kazınan sayısız yapımda oynamıştır.

1975 yılında Ertem Eğilmez'in filmi Hababam Sınıfı'ndaki ‘'Badi Ekrem'’ tiplemesiyle İnek Şaban ile harika bir ikili oluşturmuş,

... 70'li ve 80'li yıllarda Türk sinemasında adeta bir kült haline gelen Süt Kardeşler, Şaban Oğlu Şaban, Tosun Paşa, Kibar Feyzo, Çöpçüler Kralı ve Davaro gibi filmlerde rol almıştır.

Usta oyuncu Züğürt Ağa, Milyarder, Muhsin Bey, Arabesk, Eşkıya ve Kabadayı filmlerindeki benzersiz rolleriyle kendine hayran bırakmıştır.

Şener Şen'in bu denli başarılı oyunculuğunu yanı sıra harika bir seslendirme sanatçısı da olduğunu biliyor muydunuz? Usta oyuncu, Baba Bizi Eversene filminde Bilge Zobu'yu, Bitirim Kardeşler filminde Kayhan Yıldızoğlu'nu ve Almanyalı Yarim filminde Sami Hazinses'i seslendirmiştir.

Ama içlerinden bir film var ki Şener Şen'in birden fazla oyuncuyu seslendirmesiyle oyuncunun seslendirme kariyerinde adeta bir rekor olmuştur. 1975 yılı yapımı Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı filminde Şen, tam tamına 8 farklı oyuncusuyu seslendirmiştir.

Twitter'da @EfsoSahne adlı hesabın paylaştığı bu derleme videoda o sahneleri izleyebilirsiniz. Bu arada videoda 7 kişi olarak sayabilirsiniz. Çünkü sekizinci karakterin kim olduğunu bilmiyoruz:

Siz oyuncunun bu rekoru hakkında ne düşünüyorsunuz? Buyrun yorumlara...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Zeki Demirkubuz ve NBC Arasındaki Kavga Hakkında Sosyal Medyada Paylaşılan Birbirinden Efsane Tespitler
Ateşli Sahneleriyle İzleyeni Kasıp Kavurup Hollywood Tarihine Damga Vuran En Erotik Filmler
Jacob Dahil! Bella ve Edward'ın Yapay Zekayla Oluşturulmuş Düğün Fotoğraflarını Görünce Bayılacaksınız

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
29.12.2023

Türkiye'nin tartışmasız en iyi oyuncusu

29.12.2023

Büyük usta. Sağlığı daim olsun..

29.12.2023

burda Cüneyt Arkın'ın yakışıklılığı halis mi ya

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ