Kara Harp Okulu Dönem Birincisi Ebru Eroğlu'ndan Gururlandıran Konuşma

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nın tarihinde bir ilk olarak Kara, Hava ve Deniz Harp Okulları'nın 2024 mezunlarında birincilik kadın öğrencilerin oldu. Tören sonrası teğmenlerin kılıç çatma görüntüleri sosyal medyada 'darbe' tartışması başlatırken, o teğmenler arasında yer alan Ebru Eroğlu'nun gururlandıran konuşması kameralara yansıdı. 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde bir ilk olarak Kara Harp Okulu (KHO), Hava Harp Okulu (HHO) ve Deniz Harp Okulu (DHO) 2024 mezuniyet töreninde birincilik kürsüsü kadın teğmenlerin oldu.

Plaketlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden alan teğmenlerin törenin ardından yaptığı kılıç çatma gösterisi bazı kesimlerin 'darbe' yorumlarını beraberinde getirirken, grubun ön saflarında yer alan Kara Harp Okulu birincisi Ebru Eroğlu'nun dosta güven, düşmana korku veren konuşması sosyal medyada gündem oldu.

İşte o anlar; 🎥 👇

İlginizi çekebilir 👇

Aylık 70 Bin TL Kira 10 Bin TL Aidat Ödeyen Kadın Evini Gezdirdi
Uykudan Uyanır Uyanmaz Bisiklet Sürprizini Gören Çocuğun İçimizi Isıtan Tepkileri
Hindistan’a Giden Türkle Fotoğraf Çekinmek İçin Sıraya Girdiler: “Beyaz Tenin Şans Getirmesi”

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
02.09.2024

Sayın Komutanım, hepimize güven veriyorsunuz, arz ederim!! (kendini Türk olarak göremeyenler hariç, onlar kendini ayrıştırdı zaten)

02.09.2024

Kaybolan ümidimi yeşertiniz var olun,yolunuz açık olsun.Ne Mutlu Türküm Diyene.....

02.09.2024

Darbe mi? Anlatayım. Milyonlarca yabancı uyruklu ülkeye doluştu. Demografik yapımız değişiyor, çoğu hastalık yeniden hortluyor. Aynı sebeple ekonomimiz çöktü. Ev kiraları aldı başını gitti. Yapılan işleri küçümsememek ile birlikte, şöyle kıskanılıyoruz, böyle imreniyorlar diyerek, yandaş müteahhite verilen ihaleler ile geleceğimizi bile çaldılar. TL değer kaybettiği halde, nas var denerek faiz tek haneli rakama indirildi. Cukkalayan cukkladı, sonra yeniden olması gereken yerden bile çok daha yükseğe çekildi. Daha çok şey sayılabilir de, darbe kelimesinin anlamı için bunlar da yeterli olur sanırım.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ