Kar Yağışı Nedeniyle Hayat Durma Noktasına Gelirken Karın İçinde Namaz Kılan Vatandaşın O Anları Gündem Oldu

İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapanıp insanlar mahsur kalırken, o anlarda bir vatandaş da ibadetini aksatmadı. O vatandaşın karlar içinde namaz kıldığı anlar TikTok'ta gündem oldu. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
25.01.2022

La bari şuna tepki göstermeyin, he arkadaş adam eksi bilmem kaçta şov amaçlı namaz kılıyor öyle mi? Ulan otobanda saatlerce araç ilerlemiyor adam da namazını kaçırmamak için kılıyor. Yoldan biri çekip paylaşıyor ne şovu kendinizde misiniz siz?

25.01.2022

şov yapmaktan başka bir bok değil bu alıkların yaptıkları. Ulan her köşede cami varken kimisi kimisi otoyol kenarında kimisi çimen üstünde saçma sapan yerlerde namaz kılıyor. Anlamıyorum arkadaş kime ne gösterme çabası bu.

25.01.2022

Katiliyorum dediklerine. Tuplu dalis yapiyorum. Bir gun once adamin araci kuma saplandi iki arkadas gittik yardim ettik cikardik araci. Ertesi gun ayni adam beraber geldigi yegeniyle daldilar suya, yarim saat sonra denizin ortasinda yegen gorundu, atladik tekneye cocuk kan kusuyordu vurgun yedigi icin, diger adam 52 metreden cikartildi. Ogrendik ki namaz kilmaya inmisler. Havada karada fantastik yerlerde namaz kilmak extra sevapmis.

25.01.2022

Snow must go on :)

TÜM YORUMLARI OKU (23)