Kar İstanbul'u Esir Aldı: İstanbul Üniversitesi'nde Eğitime 1 Gün Ara Verildi

İstanbul'da beklenen kar yağışının başlamasıyla, eğitime 1 gün ara verildi. İstanbul Üniversitesi'nde kar yağışı nedeniyle 20 Şubat Perşembe günü eğitime 1 gün ara verildi.

İstanbul'da 20 Şubat 2025 Perşembe günü kar yağışı nedeniyle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim-öğretime ara verildi.

Valilik tarafından yapılan duyuru sonrası gözler İstanbul Üniversitesi'ne çevrildi. Rektörlükten tatil kararı geldi.

İstanbul Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada "Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre bu akşam ve yarın İstanbul genelinde yoğun kar yağışı ve buzlanma beklenmektedir. Bu nedenle 20 Şubat 2025 günü (yarın), Üniversitemizdeki eğitim-öğretim faaliyetlerine 1 gün süreyle ara verilmiştir" denildi.

İstanbul'da Kar Görüldü: Şile Otoyolu'nun Bir Bölümü Ulaşıma Kapandı!
115 Kişinin Hayatını Kaybettiği Ebrar Sitesi Davasında Karar: 3 Sanık Beraat Etti
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Güllü'nün Kardeşi Raşit İlk Kez Konuştu: Tuğberk ve Tuğyan'la Ne Konuştu?
Cem Küçük İletişim Başkanlığı'ndan İstifa Eden Furkan Torlak'a Yüklendi
İfadeye Çağrılan, Evinde Arama Yapılan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’dan İlk Açıklama